omrsmh1 Oluşturuldu: Mart 21, 2019 Share Oluşturuldu: Mart 21, 2019 Acill hata yapmamalıyız Bugunkü güncelleme de koxp ile giriş yapma mecbureyitimiz oldugu için oyuna giriş yaptıgımda şunu diyor servera tıkladıgımızda ‘’ this is an outdated version. Please install the newest client ‘’ ben bundan onceki güncellemede patch attım sistem benı yakaladı ban yedim nasıl yapıcaz devil acil bişey yazmalısın . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
omrsmh1 Mart 21, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 21, 2019 gönderildi Path atıp starta bile tıklamamıstım ban yedigim zaman Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmed_6 Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi ben de bu hatayı alıp patch attım tekrar aynı hatayı aldım o charı boşaltayım mı bütün charlar mı yiyor? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
omrsmh1 Mart 21, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 21, 2019 gönderildi Ben atmadım vallahi devilden bilgi beklıyorum girmedim iki charim bu yüzden ban yedi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
soralarsadardayım Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi HERKESDE AYNI DURUM VAR YARDIM ET. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kompedan Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi Kimse oyuna giremiyor botla , güncellemeyi geriye alıyor ve oyuna giremiyoruz. Yeni sürüm lazım , Devil bi yardım edebilirmisin kardo Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hery Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi yeni sürüm lazım arkadaşlar sakin olun @DEVILCRAFT gelir birazdan işi wardır adamın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmed_6 Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi bu patchi attıgımızda ban yiyecegimiz kesin mi bi arkadaş ban yemiş bilgisi olan var mı bu konuda kesin bilgi? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
soralarsadardayım Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi Biz yemedik kardeşim ama oyunada giriş yapamadık sadece bekliyoruz @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmed_6 Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi @DEVILCRAFT @soralarsadardayım şimdiyi söylemiyorum kardesım konuyu açan arkadaş daha önce patch atıp ban yemiş okursan eğer Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dogangun Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi güncelleme bekliyoruz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
soralarsadardayım Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi tamam işte daha once dediğin bu patchden bahsediyor ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hery Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi path atınca ban falan yemiyorsun kafanızda niye uyduruyorsunuz bekleyin 1 günde girmeyin oyuna bişy olmaz dışarı falan cıkın ^^ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmed_6 Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi kardesım adam daha onceki güncellemede ban yedim diye konu acmıs şuan ban yedigim filan yok adam trol yapıyor o zaman onu soruyoruz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
heissoholy Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi hery bi akıllı sensin kardeşim zaten insanlar ne istiyorsa yapar rahat bırak milleti haber bekliyorlar tartışıyorlar. Trollde olabilir gerçekte ahmedim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
omrsmh1 Mart 21, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 21, 2019 gönderildi Troll felan degil beyler benim 2 charım en son gelen spell toz u güncellemesi patch ile sistem yakalayıp banlandı bide ondan önceki o yüzden bu konuyu açtım patch yükleyip oyuna girdim aynı gün ban yedim şikayet yok gm yakalaması yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sanjay Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi Şuan beklememiz lazım ama acil olarakta güncelleme gelmesi lazım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sanjay Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi 3 dakika önce, omrsmh1 yazdı: Troll felan degil beyler benim 2 charım en son gelen spell toz u güncellemesi patch ile sistem yakalayıp banlandı bide ondan önceki o yüzden bu konuyu açtım patch yükleyip oyuna girdim aynı gün ban yedim şikayet yok gm yakalaması yok Benzer şekilde toz olayında bende girdim. Sonra çıkıp güncelleyip girmiştim birşey olmamıştı. Sen nasıl banlandın anlamadım. Bence sen normal girmeye çalışıp Xcode a yakalattın charı ondan banlandın yoksa diğer türlü 1000 kişi ban yerdi. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
omrsmh1 Mart 21, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 21, 2019 gönderildi Şimdi, Sanjay yazdı: Benzer şekilde toz olayında bende girdim. Sonra çıkıp güncelleyip girmiştim birşey olmamıştı. Sen nasıl banlandın anlamadım. Bence sen normal girmeye çalışıp Xcode a yakalattın charı ondan banlandın yoksa diğer türlü 1000 kişi ban yerdi. Yok yahu direk patch attım launcerdan patch bitti launcer kapandı akabinde launcer la işim olmadı direk koxpla ile girdim hatta ve hatta oyundan tanıstıgım bir arkadasımda aynısını yaptı harfiyen onla aynı dakikada ban yedik ve konuyu ben açtım daha once devil bişey diyemiyorum diye yorum atmıstı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sanjay Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi 17 dakika önce, omrsmh1 yazdı: Yok yahu direk patch attım launcerdan patch bitti launcer kapandı akabinde launcer la işim olmadı direk koxpla ile girdim hatta ve hatta oyundan tanıstıgım bir arkadasımda aynısını yaptı harfiyen onla aynı dakikada ban yedik ve konuyu ben açtım daha once devil bişey diyemiyorum diye yorum atmıstı Peki Seri Upgrade falan yaptın mı hatırlıyor musun ? Çünkü seri upgrade' de ban yemen 2-3 günü bulabiliyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
omrsmh1 Mart 21, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 21, 2019 gönderildi 26 dakika önce, Sanjay yazdı: Peki Seri Upgrade falan yaptın mı hatırlıyor musun ? Çünkü seri upgrade' de ban yemen 2-3 günü bulabiliyor. Yok koxpun sadece atak yapma kısmınk kutu toplama ve ts sini kullanıyorum oto sc leri bile kullanmıyorum ha onları kullansak bi problem olur mu aydınlatın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dehac Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi 8 dakika önce, omrsmh1 yazdı: Yok koxpun sadece atak yapma kısmınk kutu toplama ve ts sini kullanıyorum oto sc leri bile kullanmıyorum ha onları kullansak bi problem olur mu aydınlatın Kullanmamanda fayda var Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sanjay Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi 8 dakika önce, omrsmh1 yazdı: Yok koxpun sadece atak yapma kısmınk kutu toplama ve ts sini kullanıyorum oto sc leri bile kullanmıyorum ha onları kullansak bi problem olur mu aydınlatın Saydıkların arasında oto kutu hariç hepsini kullanıyorum sıkıntı yaşamadım daha. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
albanian35 Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi Free sc kısmını ban korkusundan dolayı hic kullanmadım ama dediği gibi geriye kalan bot ve atack kısmını oto kutuyu vs hepsini kullandım sikinti olmadi henüz.sc kısmını kullandığımızda sikinti olmuyorsa çok işime yarayacaktır :) saygilar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
musthy794 Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi Merhabalar arkadaslar, oyuna giriş yapabilen var mı ban yemeden? Devil'i mi bekleyeceğiz yoksa? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar