Jump to content
  • Kaydol

Acill Hata Yapmamalıyız

omrsmh1
 Share

Önerilen Mesajlar

Acill hata yapmamalıyız

Bugunkü güncelleme de koxp ile giriş yapma mecbureyitimiz oldugu için oyuna giriş yaptıgımda şunu diyor servera tıkladıgımızda ‘’ this is an outdated  version. Please install the newest client ‘’ ben bundan onceki güncellemede patch attım sistem benı yakaladı ban yedim nasıl yapıcaz devil acil bişey yazmalısın . 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Troll felan degil beyler benim 2 charım en son gelen spell toz u güncellemesi patch ile sistem yakalayıp banlandı bide ondan önceki o yüzden bu konuyu açtım patch yükleyip oyuna girdim aynı gün ban yedim şikayet yok gm yakalaması yok 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, omrsmh1 yazdı:

Troll felan degil beyler benim 2 charım en son gelen spell toz u güncellemesi patch ile sistem yakalayıp banlandı bide ondan önceki o yüzden bu konuyu açtım patch yükleyip oyuna girdim aynı gün ban yedim şikayet yok gm yakalaması yok 

Benzer şekilde toz olayında bende girdim. Sonra çıkıp güncelleyip girmiştim birşey olmamıştı. Sen nasıl banlandın anlamadım. Bence sen normal girmeye çalışıp Xcode a yakalattın charı ondan banlandın yoksa diğer türlü 1000 kişi ban yerdi.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Şimdi, Sanjay yazdı:

Benzer şekilde toz olayında bende girdim. Sonra çıkıp güncelleyip girmiştim birşey olmamıştı. Sen nasıl banlandın anlamadım. Bence sen normal girmeye çalışıp Xcode a yakalattın charı ondan banlandın yoksa diğer türlü 1000 kişi ban yerdi.

Yok yahu direk patch attım launcerdan patch bitti launcer kapandı akabinde launcer la işim olmadı direk koxpla ile girdim hatta ve hatta oyundan tanıstıgım bir arkadasımda aynısını yaptı harfiyen onla aynı dakikada ban yedik ve konuyu ben açtım daha once devil bişey diyemiyorum diye yorum atmıstı

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, omrsmh1 yazdı:

Yok yahu direk patch attım launcerdan patch bitti launcer kapandı akabinde launcer la işim olmadı direk koxpla ile girdim hatta ve hatta oyundan tanıstıgım bir arkadasımda aynısını yaptı harfiyen onla aynı dakikada ban yedik ve konuyu ben açtım daha once devil bişey diyemiyorum diye yorum atmıstı

Peki Seri Upgrade falan yaptın mı hatırlıyor musun ? Çünkü seri upgrade' de ban yemen 2-3 günü bulabiliyor. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

26 dakika önce, Sanjay yazdı:

Peki Seri Upgrade falan yaptın mı hatırlıyor musun ? Çünkü seri upgrade' de ban yemen 2-3 günü bulabiliyor. 

Yok koxpun sadece atak yapma kısmınk kutu toplama ve ts sini kullanıyorum oto sc leri bile kullanmıyorum ha onları kullansak bi problem olur mu aydınlatın 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, omrsmh1 yazdı:

Yok koxpun sadece atak yapma kısmınk kutu toplama ve ts sini kullanıyorum oto sc leri bile kullanmıyorum ha onları kullansak bi problem olur mu aydınlatın 

Kullanmamanda fayda var

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, omrsmh1 yazdı:

Saydıkların arasında oto kutu hariç hepsini kullanıyorum sıkıntı yaşamadım daha. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Free sc kısmını ban korkusundan dolayı hic kullanmadım ama dediği gibi geriye kalan bot ve atack kısmını oto kutuyu vs hepsini kullandım sikinti olmadi henüz.sc kısmını kullandığımızda sikinti olmuyorsa çok işime yarayacaktır  :) saygilar

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...