Sanjay 0 Mesajı raporla Oluşturuldu: Mart 21 21 Güncelleme bekliyoruz. Merhaba, ko'da yeni sw'lar açıldığından beri programınızı 4 kere 15 günlük satın aldım. Bu kadar zaman bu programa güncelleme gelmemesi çok saçma buluyorum. Çok önemli bir kaç sorun var. Muhtemelen bu sorunları sizde biliyorsunuzdur. 21 mart güncellemesinden sonra speedy ile oyuna da giremez olduk. İlk aklıma gelenler Priest'in başkasına heal atmaması buff'ta sorun yaşanması. Saniye bazlı upgrade olmaması. Otomob düşmana git denildiğinde belli bir süre sonra moba takılıp dc vermesi. Hp 0 olan düşmana dalmaya çalışması ve gene dc vermesi. Aklıma gelenler bunlar genel anlamda bot gayet stabil. Yani 2 aydır kullanıyorum. Bu sorunlar halledilirse gerçekten efsane olur. Aklıma gelmeyen bir kaç şey daha olabilir. En kısa zamanda güncelleme istiyoruz. Belki şuan yani 21 Mart oyuna giriş sorununu ufak bi güncelleme ile çözebilirsiniz ama diğer hatalar içinde güncelleme istiyoruz. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
user0290 2 Mesajı raporla Mart 21 21 gönderildi bide potçu rota ayarlıyorsun town atıp potçuya gittikten sonra slota gitmiyor ters yöne gidiyor. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
guzaytr 0 Mesajı raporla Mart 21 21 gönderildi Cevap vermeye bile tenezzül etmiyorlar. pek onemsemiyorlar " Güncelliyoruz kısa zamanda hizmete girecektir. bahsettiğiniz sorunlarıda kısa zamanda düzeltmeye calışacağız " bile demiyorlar. eskisi gibi ilgi yok. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hery 0 Mesajı raporla Mart 21 21 gönderildi patch atıyorum kapatıyorum client i bot la deniyorum start tekrar tıkladımda gene patch atıo Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
theforman12 0 Mesajı raporla Mart 21 21 gönderildi new client hatası Merhaba Yeni gelen güncelleme ile speedybot üzerinden usko girişinde sorun yaşıyorum launcher ile patch güncellememe rağmen bottan oyuna girişte new client hatası alıyorum ve legal launcherde yüklediğim patch geri siliniyor. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hery 0 Mesajı raporla Mart 21 21 gönderildi aynı sorun herkes de mevcut @DEVILCRAFT beklicez Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
maden34 0 Mesajı raporla Mart 21 21 gönderildi sabırsız olmayın gereken yapılacaktır Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Sanjay 0 Mesajı raporla Mart 21 21 gönderildi haberi aldım uğraşıyormuş devilcraft reyiz çözecek :) Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
theforman12 0 Mesajı raporla Mart 21 21 gönderildi beklemedeyiz :) Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DEVILCRAFT 2.038 Mesajı raporla Mart 21 21 gönderildi dediklerinin hepsi yapıldı süre bazlı upgrade eklendi, priest party heal sorunu düzeltildi bayağı zaman oldu halen aynı şeyleri yazmana gerek yok bence güncellemeyi indirmedi isen senin sorunun bu + diğer benzer konular tek başlık altına toplandı Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hery 0 Mesajı raporla Mart 21 21 gönderildi güncel bot ne zaman aktif olur bir bilgi verirmisin Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DEVILCRAFT 2.038 Mesajı raporla Mart 21 21 gönderildi 6 dakika önce, hery yazdı: güncel bot ne zaman aktif olur bir bilgi verirmisin edit : 2-3 saat içerisinde yeni sürümü vermiş olurum eve geçince Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
albanian35 0 Mesajı raporla Mart 21 21 gönderildi 8 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: edit : 2-3 saat içerisinde yeni sürümü vermiş olurum eve geçince Yaptığın işler gercekten müthis tebrik ederim kardesim...sabırla bekliyoruz :) :) Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cemakca 0 Mesajı raporla Mart 21 21 gönderildi iyi çalışmalar Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Sanjay 0 Mesajı raporla Mart 21 21 gönderildi 34 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: edit : 2-3 saat içerisinde yeni sürümü vermiş olurum eve geçince Elimiz F5 te bekliyoruz reyiz Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş