Sanjay Oluşturuldu: Mart 21, 2019 Share Oluşturuldu: Mart 21, 2019 Güncelleme bekliyoruz. Merhaba, ko'da yeni sw'lar açıldığından beri programınızı 4 kere 15 günlük satın aldım. Bu kadar zaman bu programa güncelleme gelmemesi çok saçma buluyorum. Çok önemli bir kaç sorun var. Muhtemelen bu sorunları sizde biliyorsunuzdur. 21 mart güncellemesinden sonra speedy ile oyuna da giremez olduk. İlk aklıma gelenler Priest'in başkasına heal atmaması buff'ta sorun yaşanması. Saniye bazlı upgrade olmaması. Otomob düşmana git denildiğinde belli bir süre sonra moba takılıp dc vermesi. Hp 0 olan düşmana dalmaya çalışması ve gene dc vermesi. Aklıma gelenler bunlar genel anlamda bot gayet stabil. Yani 2 aydır kullanıyorum. Bu sorunlar halledilirse gerçekten efsane olur. Aklıma gelmeyen bir kaç şey daha olabilir. En kısa zamanda güncelleme istiyoruz. Belki şuan yani 21 Mart oyuna giriş sorununu ufak bi güncelleme ile çözebilirsiniz ama diğer hatalar içinde güncelleme istiyoruz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
user0290 Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi bide potçu rota ayarlıyorsun town atıp potçuya gittikten sonra slota gitmiyor ters yöne gidiyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
guzaytr Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi Cevap vermeye bile tenezzül etmiyorlar. pek onemsemiyorlar " Güncelliyoruz kısa zamanda hizmete girecektir. bahsettiğiniz sorunlarıda kısa zamanda düzeltmeye calışacağız " bile demiyorlar. eskisi gibi ilgi yok. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hery Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi patch atıyorum kapatıyorum client i bot la deniyorum start tekrar tıkladımda gene patch atıo Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
theforman12 Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi new client hatası Merhaba Yeni gelen güncelleme ile speedybot üzerinden usko girişinde sorun yaşıyorum launcher ile patch güncellememe rağmen bottan oyuna girişte new client hatası alıyorum ve legal launcherde yüklediğim patch geri siliniyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hery Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi aynı sorun herkes de mevcut @DEVILCRAFT beklicez Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
maden34 Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi sabırsız olmayın gereken yapılacaktır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sanjay Mart 21, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 21, 2019 gönderildi haberi aldım uğraşıyormuş devilcraft reyiz çözecek :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
theforman12 Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi beklemedeyiz :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi dediklerinin hepsi yapıldı süre bazlı upgrade eklendi, priest party heal sorunu düzeltildi bayağı zaman oldu halen aynı şeyleri yazmana gerek yok bence güncellemeyi indirmedi isen senin sorunun bu + diğer benzer konular tek başlık altına toplandı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hery Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi güncel bot ne zaman aktif olur bir bilgi verirmisin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi 6 dakika önce, hery yazdı: güncel bot ne zaman aktif olur bir bilgi verirmisin edit : 2-3 saat içerisinde yeni sürümü vermiş olurum eve geçince Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
albanian35 Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi 8 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: edit : 2-3 saat içerisinde yeni sürümü vermiş olurum eve geçince Yaptığın işler gercekten müthis tebrik ederim kardesim...sabırla bekliyoruz :) :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cemakca Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi iyi çalışmalar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sanjay Mart 21, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 21, 2019 gönderildi 34 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: edit : 2-3 saat içerisinde yeni sürümü vermiş olurum eve geçince Elimiz F5 te bekliyoruz reyiz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap