omrsmh1 Oluşturuldu: Mart 22, 2019 Share Oluşturuldu: Mart 22, 2019 Yeni güncelleme calısmıyan Wall hack calısmıyor priest her zaman vurdugum atak hızı ve farklılarını da denedim moba gidiyor 15 sanıye sonra vuruyor daha vurmuyor sizdede varmı aynı sorun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
iloveazula12 Mart 22, 2019 gönderildi Share Mart 22, 2019 gönderildi güncellemeyi tekrar mı yüklemek lazım az önce denedim yine girmiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SickBoy Mart 22, 2019 gönderildi Share Mart 22, 2019 gönderildi Atak ve drop scler basılmıyor bende sizde baslıyor mu beyler ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
abespunch Mart 22, 2019 gönderildi Share Mart 22, 2019 gönderildi benim gördüğüm başlıca problemler şunlar ; atack sc lerin basılamıyor olması, wall hack in çalışmıyor olması, speed hack te enteresan bir durum var sen dahil mob vs. komple herşeyin hızlanması, en önemlisi sorun ise pet oto beslemenin çalışmaması bu en önemlisi farkına varmazsanız bir süre sonra petiniz ölecek ve charınız boşa atack yapıcaktır, buda boşa risk almanız demektir. ben şahsen şuanda kullanmıyorum bu sorunlar düzelene kadar beklemedeyim umarım gün içersinde düzeltebilirsiniz.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dehac Mart 22, 2019 gönderildi Share Mart 22, 2019 gönderildi Yeni güncelleme yaptıktan sonra oyuna girerken ko klasörüne xigncode geliyor birde bi zararı olurmu bunun herkestemi aynı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
albanian35 Mart 23, 2019 gönderildi Share Mart 23, 2019 gönderildi Merhabalar.bende gördüğüm bir kac sorunu ileteyim.wall hack test aşamasında olduğu icin sanirim kimi zaman çalışıp kimi zaman çalışmıyor.atack olayida aynı şekilde bazen bazen çalışıp bazen atack kesiyor.herzamanki ayarlarımı yaptim.ama bazen atack kesiyor atack ac kapat yapip yaratik elle sectigim zaman başlıyor bi süre sonra tekrar kesiyor.ve en önemli olanı draki kulesinde ve ms lerde bu sorun cok daha fazla oluyor.ilgilenebilirsen sevinirim kardesim.saygilar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
omrsmh1 Mart 23, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 23, 2019 gönderildi Atak konusunda bende bir problem yaşadıgımı zannediyordum ama yeni güncellemede yeni sıfır ekran oldugu için ayrlamayı unuttugum mob a yapıs secenegini sola kaydırmamısım sende bir bak belkı sendede vardır aynı şeu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap