omrsmh1 2 Mesajı raporla Oluşturuldu: Mart 22 22 Yeni güncelleme calısmıyan Wall hack calısmıyor priest her zaman vurdugum atak hızı ve farklılarını da denedim moba gidiyor 15 sanıye sonra vuruyor daha vurmuyor sizdede varmı aynı sorun Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
iloveazula12 0 Mesajı raporla Mart 22 22 gönderildi güncellemeyi tekrar mı yüklemek lazım az önce denedim yine girmiyor Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SickBoy 0 Mesajı raporla Mart 22 22 gönderildi Atak ve drop scler basılmıyor bende sizde baslıyor mu beyler ? Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
abespunch 0 Mesajı raporla Mart 22 22 gönderildi benim gördüğüm başlıca problemler şunlar ; atack sc lerin basılamıyor olması, wall hack in çalışmıyor olması, speed hack te enteresan bir durum var sen dahil mob vs. komple herşeyin hızlanması, en önemlisi sorun ise pet oto beslemenin çalışmaması bu en önemlisi farkına varmazsanız bir süre sonra petiniz ölecek ve charınız boşa atack yapıcaktır, buda boşa risk almanız demektir. ben şahsen şuanda kullanmıyorum bu sorunlar düzelene kadar beklemedeyim umarım gün içersinde düzeltebilirsiniz.. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
dehac 3 Mesajı raporla Mart 22 22 gönderildi Yeni güncelleme yaptıktan sonra oyuna girerken ko klasörüne xigncode geliyor birde bi zararı olurmu bunun herkestemi aynı ? Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
albanian35 0 Mesajı raporla Mart 23 23 gönderildi Merhabalar.bende gördüğüm bir kac sorunu ileteyim.wall hack test aşamasında olduğu icin sanirim kimi zaman çalışıp kimi zaman çalışmıyor.atack olayida aynı şekilde bazen bazen çalışıp bazen atack kesiyor.herzamanki ayarlarımı yaptim.ama bazen atack kesiyor atack ac kapat yapip yaratik elle sectigim zaman başlıyor bi süre sonra tekrar kesiyor.ve en önemli olanı draki kulesinde ve ms lerde bu sorun cok daha fazla oluyor.ilgilenebilirsen sevinirim kardesim.saygilar Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
omrsmh1 2 Mesajı raporla Mart 23 23 gönderildi Atak konusunda bende bir problem yaşadıgımı zannediyordum ama yeni güncellemede yeni sıfır ekran oldugu için ayrlamayı unuttugum mob a yapıs secenegini sola kaydırmamısım sende bir bak belkı sendede vardır aynı şeu Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş