Jump to content
  • Kaydol

Yeni Güncelleme Calısmıyan

omrsmh1
 Share

Önerilen Mesajlar

benim gördüğüm başlıca problemler şunlar ; atack sc lerin basılamıyor olması, wall hack in çalışmıyor olması, speed hack te enteresan bir durum var sen dahil mob vs. komple herşeyin hızlanması, en önemlisi sorun ise pet oto beslemenin çalışmaması bu en önemlisi farkına varmazsanız bir süre sonra petiniz ölecek ve charınız boşa atack yapıcaktır, buda boşa risk almanız demektir. ben şahsen şuanda  kullanmıyorum bu sorunlar düzelene kadar beklemedeyim umarım gün içersinde düzeltebilirsiniz..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar.bende gördüğüm bir kac sorunu ileteyim.wall hack test aşamasında olduğu icin sanirim kimi zaman çalışıp kimi zaman çalışmıyor.atack olayida aynı şekilde bazen bazen çalışıp bazen atack kesiyor.herzamanki ayarlarımı yaptim.ama bazen atack kesiyor atack ac kapat yapip yaratik elle sectigim zaman başlıyor bi süre sonra tekrar kesiyor.ve en önemli olanı draki kulesinde ve ms lerde bu sorun cok daha fazla oluyor.ilgilenebilirsen sevinirim kardesim.saygilar

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Atak konusunda bende bir problem yaşadıgımı zannediyordum ama yeni güncellemede yeni sıfır ekran oldugu için ayrlamayı unuttugum mob a yapıs secenegini sola kaydırmamısım sende bir bak belkı sendede vardır aynı şeu

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

• Yeni Oluştur...