darknesss134134 Oluşturuldu: Mart 23, 2019 Share Oluşturuldu: Mart 23, 2019 Oyun kitleniyor JR'de oyun kitleniyor. Yürünmüyor. Son güncellemeyle birlikte oldu bu durum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
omrsmh1 Mart 23, 2019 gönderildi Share Mart 23, 2019 gönderildi bot ve atak kendı kendıne duruyor demı oyle bır sorun ? sımdı bendede olmaya basladı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
darknesss134134 Mart 24, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 24, 2019 gönderildi Hayır. Bot ve atak aktifti. WH açık, SH kapalıydı. İçeri girince yürümeye başladım, ilk odada asasın birisi SW attı. SW geldikten sonra karakter sabit bir noktada kaldı. Hiç yürüyemiyor. Yürümeye çalışınca oyun donuyor. Klavyeden WASD yürümeyi durdurunca tekrar oyun kendine geliyor ama koordinat değişmiyor hep aynı noktada kalıyorum. SW'yi sildim ama durum değişmedi. JR bittikten sonra eslantta normal şekilde çalışıyordu, bir problem yoktu. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sanjay Mart 24, 2019 gönderildi Share Mart 24, 2019 gönderildi 2 aydır her JR de kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Bot ve attack kendi kendine durmaz. Kutu bekle veya yaratığın ölmesini bekleyi işaretlerseniz buga girebiliyor bazen. onları kapatıp öyle deneyin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
albanian35 Mart 24, 2019 gönderildi Share Mart 24, 2019 gönderildi Aynı sorun bende de var drakide ve ms lerde de ayni sey oluyor ama herzaman degil ... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
darknesss134134 Mart 24, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 24, 2019 gönderildi Bugüne kadar bende de olmamıştı ama yeni versiyonlar birlikte (2242.3) artık fix oluyor. Sorun yaşamayanlar lütfen uydurma yorumlar yazmasın. Yukarıdaki senaryo ile dün gece JR'sinde yine oldu. Bugün oyunda girdikten sonra hiç WH aktif etmeden deneyeceğim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
darknesss134134 Mart 25, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 25, 2019 gönderildi Dün denemek için son saniye WH açıp SW aldım yine aynı durum. Yukarıda yazdığım senaryo ile fix JRde bu durum geçerli. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
darknesss134134 Mart 26, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 26, 2019 gönderildi Net tespitim sorun WH ile alakalı. JR yada Draki maplarında oluyor. Örnek: 1.Oyuna ve ardından draki giriş yap. 2.WH kapalı pot mana vs bot aktif et. Atak aktif et. 3.Bir oda çıktıktan sonra WH aktif işaretle, bot pasif ve tekrar aktif yap. Bu 3 adım sonucunda karakter olduğu yere sabitleniyor bir daha hareket edemiyor. Hareket ederse oyun kitleniyor. WASD ile tekrar geri geliyor ama karakter sabit. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap