soralarsadardayım Oluşturuldu: Mart 24, 2019 Share Oluşturuldu: Mart 24, 2019 Usko Multi ile giriş yapamıyorum Tek char giriyor 2. charı sokamıyorum eksiden gırıyordu bugun sıkıntı cıktı başlat diyorum şu kadar gun kadı dıyor tamam diyorum ve oyun başlamıyor. @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 24, 2019 gönderildi Share Mart 24, 2019 gönderildi 1 saat önce, soralarsadardayım yazdı: Usko Multi ile giriş yapamıyorum Tek char giriyor 2. charı sokamıyorum eksiden gırıyordu bugun sıkıntı cıktı başlat diyorum şu kadar gun kadı dıyor tamam diyorum ve oyun başlamıyor. @DEVILCRAFT 2. koxpun girişinde KO1 yazısını KO2 yap Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
omrsmh1 Mart 25, 2019 gönderildi Share Mart 25, 2019 gönderildi 10 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: 2. koxpun girişinde KO1 yazısını KO2 yap Merhaba yeni konu açmayayım bende multiden yararlanıcam aksam şimdi sorum şu birtane premiumlu karakter 1 premiumsuz karakterim var 1 tanesi herşey normal koxpla giriyorum ikincisini multi ile sokmak için izleyecegim adım farklı isimle bir knight online klasörü ve speddy boy klasörünü oluşturup 2. Bot klasörüne 2ci knight exe yi onaylatıp birine girdikten sonra alt tab yapıp ikincisinide mı aynı sekılde sokacagız Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 25, 2019 gönderildi Share Mart 25, 2019 gönderildi 6 saat önce, omrsmh1 yazdı: Merhaba yeni konu açmayayım bende multiden yararlanıcam aksam şimdi sorum şu birtane premiumlu karakter 1 premiumsuz karakterim var 1 tanesi herşey normal koxpla giriyorum ikincisini multi ile sokmak için izleyecegim adım farklı isimle bir knight online klasörü ve speddy boy klasörünü oluşturup 2. Bot klasörüne 2ci knight exe yi onaylatıp birine girdikten sonra alt tab yapıp ikincisinide mı aynı sekılde sokacagız evet öyle yapacaksın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap