Spazz12 Oluşturuldu: Mart 28, 2019 Share Oluşturuldu: Mart 28, 2019 Speedybotta oyun kasmaya başladı Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Son bir kaç gündür k0xp oyun içinde acayip kasmalara sebebiyet vermeye başladı. Yan pcde hiç bir sorun yok. (legal haliyle). Ama bende acayip lag oluyor sürekli koşarken geri atıyor karakterimi oyun. Dc yememde cabası haline geldi. Sebebi ne olabilir acaba? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 28, 2019 gönderildi Share Mart 28, 2019 gönderildi 13 dakika önce, Spazz12 yazdı: Speedybotta oyun kasmaya başladı Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Son bir kaç gündür k0xp oyun içinde acayip kasmalara sebebiyet vermeye başladı. Yan pcde hiç bir sorun yok. (legal haliyle). Ama bende acayip lag oluyor sürekli koşarken geri atıyor karakterimi oyun. Dc yememde cabası haline geldi. Sebebi ne olabilir acaba? koxp lag yaptırmaz senin internet bağlantınla alakalı bir durum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Spazz12 Mart 28, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 28, 2019 gönderildi Proxy ile alakalı olabilir ohalde almanyadan bi ip ile bağlanıyor gözüküyorum şuan. bildiğiniz daha rahat edebileceğim bir ülke var mı :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 28, 2019 gönderildi Share Mart 28, 2019 gönderildi Bir saat önce, Spazz12 yazdı: Proxy ile alakalı olabilir ohalde almanyadan bi ip ile bağlanıyor gözüküyorum şuan. bildiğiniz daha rahat edebileceğim bir ülke var mı :) proxy ise %100 ondan türkiye lokasyon bulman yararına Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
WaRLocK Mart 29, 2019 gönderildi Share Mart 29, 2019 gönderildi 14 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: proxy ise %100 ondan türkiye lokasyon bulman yararına Hocam sahalara nezaman geri dönüyosunuz yeter bu kadar özlettiniz valla? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap