Spazz12 Oluşturuldu: Mart 29, 2019 Share Oluşturuldu: Mart 29, 2019 PROXY SATIN ALDIM BAĞLANTI HATASI ALIYORUM AZ ÖNCE USKO İÇİN AKTİFPROXY.NET'TEN PROXY SATIN ALDIM. PORT VS TÜM BİLGİLER VAR VE BOTA BUNLARI GİRDİĞİMDE PROXY TEST DİYORUM Bİ SÜRE SONRA PROXY BAĞLANTI HATASI DİYOR SİZCE PROXY OLMUŞ MUDUR ? YOKSA PROXY BAŞARILI FALAN MI DEMESİ GEREKİYOR BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Mart 29, 2019 gönderildi Share Mart 29, 2019 gönderildi 9 hours ago, Spazz12 said: PROXY SATIN ALDIM BAĞLANTI HATASI ALIYORUM AZ ÖNCE USKO İÇİN AKTİFPROXY.NET'TEN PROXY SATIN ALDIM. PORT VS TÜM BİLGİLER VAR VE BOTA BUNLARI GİRDİĞİMDE PROXY TEST DİYORUM Bİ SÜRE SONRA PROXY BAĞLANTI HATASI DİYOR SİZCE PROXY OLMUŞ MUDUR ? YOKSA PROXY BAŞARILI FALAN MI DEMESİ GEREKİYOR BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ ? Bildiğim kadari ile botun proxy test kısmı çalişmıyor. Sen proxy bilgilerini girip oyuna gir. Giriyorsa sorun yoktur, girmiyorsa proxy bozuktur. DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Spazz12 Mart 29, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 29, 2019 gönderildi Hımm. Yani oyuna proxy ile gir seçeneğini kullandığımda girerse proxy çalışıyordur girmiyorsa bozuktur öyle mi ? başka türlü anlamanın bir yolu var mı peki ? başka charlarımda var çünkü proxy olmamışsa hepsi ban yemesin :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 29, 2019 gönderildi Share Mart 29, 2019 gönderildi 1 saat önce, Spazz12 yazdı: Hımm. Yani oyuna proxy ile gir seçeneğini kullandığımda girerse proxy çalışıyordur girmiyorsa bozuktur öyle mi ? başka türlü anlamanın bir yolu var mı peki ? başka charlarımda var çünkü proxy olmamışsa hepsi ban yemesin :) proxy bilgilerini sallayıp deneyebilirsin emin olmak istersen ^^ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Spazz12 Mart 29, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 29, 2019 gönderildi Ya sizi hiç tanımasamda kanım nasıl ısındı anlatamam devilcraft bey. Siz Adamın hası'sınız varolun :-* @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap