omrsmh1 Oluşturuldu: Mart 30, 2019 Share Oluşturuldu: Mart 30, 2019 OTO BUY OTO buy calısmıyor Sanırım Ne zaman Güzel bi şekılde Aktif olur @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 30, 2019 gönderildi Share Mart 30, 2019 gönderildi 7 saat önce, omrsmh1 yazdı: OTO BUY OTO buy calısmıyor Sanırım Ne zaman Güzel bi şekılde Aktif olur @DEVILCRAFT oto buy çalışıyor pazarı kendin göremezsin aktif yaptığın zaman Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
omrsmh1 Mart 30, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 30, 2019 gönderildi 1 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: oto buy çalışıyor pazarı kendin göremezsin aktif yaptığın zaman tamam yapabıldım pekı ben yaptım ayar kaydet yaptım ilk yaptıklarım kaldı öyle ve sonradan 12 tane buy koymak ıstemıyorum 5 tane koymak istiyorum silemıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
omrsmh1 Mart 30, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 30, 2019 gönderildi 1 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: oto buy çalışıyor pazarı kendin göremezsin aktif yaptığın zaman ayrıca şak diye kurmuyor pazarı ilk inde oluyor ama bozunca tekrar aynısnı aktif ediyorum obur karakterden bakıyorum kurmuyorum tekrar tekrar deniyorum olmuyor sonra bi ara kuruyor aynı anda kaldırıyor tekrar kurmuyor vs eksık calısıyor yani Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dehac Mart 30, 2019 gönderildi Share Mart 30, 2019 gönderildi Evet eksik çalışıyor @DEVILCRAFT üstteki arkadaşın dediği gibi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 30, 2019 gönderildi Share Mart 30, 2019 gönderildi pazarı bozarsanız 1dk tekrar kurma süresinin geçmesini beklemelisiniz yoksa kuramaz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap