leitotr1232 Oluşturuldu: Nisan 9, 2019 Share Oluşturuldu: Nisan 9, 2019 Arkadaşlar herşeyi yaptım giriş yapıyorum ve siyah ekranda kalıyor cilent yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 9, 2019 gönderildi Share Nisan 9, 2019 gönderildi 16 dakika önce, leitotr1232 yazdı: Arkadaşlar herşeyi yaptım giriş yapıyorum ve siyah ekranda kalıyor cilent yardımcı olursanız sevinirim. Clienti sıfırdan kur patchlerini yükle, güncel olarak tekrar indir koxpu sorun olmaz Clientle alakalı bir durumdur o siyah ekran çünkü öyle bir sorunumuz yok koxpta Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
leitotr1232 Nisan 9, 2019 gönderildi Yazar Share Nisan 9, 2019 gönderildi 10 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: Clienti sıfırdan kur patchlerini yükle, güncel olarak tekrar indir koxpu sorun olmaz Clientle alakalı bir durumdur o siyah ekran çünkü öyle bir sorunumuz yok koxpta Ben kücük pencerede oynuyorum acaba o yüzden olabilir mi ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
leitotr1232 Nisan 9, 2019 gönderildi Yazar Share Nisan 9, 2019 gönderildi Tam ekranda çalıştı dostum tavsiye için sağol yinede. DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 9, 2019 gönderildi Share Nisan 9, 2019 gönderildi sorun çözüldüyse en iyi cevap olarak işaretledim ^^ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap