satis Oluşturuldu: Nisan 22, 2019 Share Oluşturuldu: Nisan 22, 2019 tpt ban yedim az önce sadece multi açıktı şimdilik kullanmayın bence Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yunusaktas17 Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi bende yedim yok böyle bir şey bütün emekler herşey gitti Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
satis Nisan 22, 2019 gönderildi Yazar Share Nisan 22, 2019 gönderildi 20 gb vardı charda sadece multi açıyorum diye ellemiyordum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yunusaktas17 Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi bir çözümü olur mu bu işin dc premium almıştım yeni daha of Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yunusaktas17 Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi kullanıcı hatası değil tamamen koxptan dolayı yedik banı kaldır özelliği devilcraft yandı herkesin canı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hery Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi herkes ban yedi arkadaşlar sakin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
soralarsadardayım Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi koxperler öldü Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ato0 Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi ben de yedim :S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi bütün koxplarda aynı durum mevcut kısacası koxperlara vurgun yaptılar sağ çıkan varsa şükür namazı kılsın :G Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
YuNuS17 Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi Devil craft hocam vurgunu nttgame yaptı sende bir güzellik yapsan koxpun fiyatı ile ilgili kendimizi doğrultsak en azından ban yiyen arkadaşlar için dc pre çektim 2 gün sonra ban yedim 300 TL zarar dayım tam şuan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
albanian35 Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi 3 car vardı 2 si ban 1 saglam :D:D:D bunada sükür GECMİŞ OLSUN... :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
armutlu20 Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi 2. premiumu yükledim dicemde nazar değmez inş. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
iPadmeAmidala Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi Beyler daha bugün 15.27 de 1600 tl lik cash çektim 8 çara premium kırdırdım slotlara götürdüm tek tek gir çık yapıyordum saat 6 da güm.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
YuNuS17 Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi Ceza Alan Oyuncular Hakkında - 168 Merhaba arkadaşlar, 22.04.2019 tarihi itibariyle zindana gönderilen oyuncu sayımız 125, banlanan oyuncu sayımız ise 4322olmuştur. Bu oyuncularımızın hesapları TPT, Makro ve Pedal kullanımı nedeniyle işleme alınmıştır. Bu tür durumlara düşmemek adına lütfen bilgisayarınızda bulunan illegal yazılım ve pedalları kaldırdığınızdan emin olun. Ceza alan oyuncularımızın bu durum hesap sicillerine işleyecek ve tekrarlamaları halinde hesapları süresiz olarak kapatılacaktır. Unutmayın, illegal program kullanan oyuncular hakkında cezai işlem uygulamaya devam edeceğiz. Not: Dizin isteklerini oyun yöneticilerinin inisiyatifine bağlı olarak paylaşılabilir. Herhangi bir zorunluluk bulunmamaktadır. Donanımsal olarak yapılan makrolar yasak mı? -Evet, yasak. Oyun içerisinden yapılan kontrollerde eğer makro olduğunuz ortaya çıkarsa zindana gönderilirsiniz. Peki donanımlarım Xigncode taramasında çıkıyor ve bu yüzden mi zindana gönderiliyorum? -Hayır, Xigncode taramalarında donanımsal makrolara bir işlem yapılmıyor. Üçüncü parti program kullanan ve kayıt altına alınan oyunculara işlem uygulanmaktadır. Örneğin; Capslock, Actool ve diğer makro yazılımları. Kullanmasam bile bilgisayarımda donanıma ait makro programı bulundursam zindana gönderilir miyim? -Hayır, donanımsal yazılımlara herhangi bir işlem uygulanmamaktadır. (*Donanımsal program olsa bile oyunumuz üzerinde kullanırsanız ceza alabilirsiniz.) Üçüncü parti program (donanımlar harici) bilgisayarınızda bulunuyorsa silmeniz sizin için iyi olacaktır. Olası taramada ya da oyuna girişlerinizde Xigncode tarafından yakalanmanız mümkün. Ben suçsuzum ama zindana gönderildim bunun nedeni nedir? -Zindana gönderilen oyunculardan bir tanesi bile suçsuz değildir. Bu oyuncularımızın hangi tarihte denediği, hangi dizinde olduğu ve ne zaman yakalandığına dair kanıtlarımız bulunmaktadır. Ayrıca yapılan bu taramalar otomatik değil, teker teker hesaplar incelenerek işleme alınmaktadır. Tek tek inceleme sayesinde hata olasılığımız 0'a indirilmiştir. NOT 2: Makro nedeniyle 5 defa ceza alan oyuncularımızın hesapları otomatik olarak süresiz ceza ile kapatılacaktır! Teşekkürler, Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
soralarsadardayım Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi 3 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: bütün koxplarda aynı durum mevcut kısacası koxperlara vurgun yaptılar sağ çıkan varsa şükür namazı kılsın :G hocam koxp bitti mi artık yeni char açmalı mıyız ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hery Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi ulan evde kullanmadığım 14 tane hat olmuş 15 i alıp dewam etsem mi acaba Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
soralarsadardayım Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi 2 saat önce, iPadmeAmidala yazdı: Beyler daha bugün 15.27 de 1600 tl lik cash çektim 8 çara premium kırdırdım slotlara götürdüm tek tek gir çık yapıyordum saat 6 da güm.. geçmiş olsun knk Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cemakca Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi peki nasıl yakalanıyor koxp'unuz hani güvenilirdi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
101isyankar Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi Beyler herkese geçmiş olsun usko oynamıyorum , steamkodayım benimde 1 charım banlanmış , ellerinde yeni bir koz var çözmek biraz vakit alacaktır, tekrar baslayacak arkadaşlara sabırlı olmalarını tavsiye ediyorum 3-5 gün tatilinizin keyfini çıkarın ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
iPadmeAmidala Nisan 22, 2019 gönderildi Share Nisan 22, 2019 gönderildi @soralarsadardayım eyvallah dardaolankardeşim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sanjay Nisan 23, 2019 gönderildi Share Nisan 23, 2019 gönderildi Elimize verdiler beyler geçmiş olsun :))) 7 tane charım + tüm clanım ban yedi . Zaten yaz geliyodu oyun yüzüne sosyalleşemiyoduk. Şimdi geziyoruz tozuyoruz jaskdksjkajkddjkas Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yunusaktas17 Nisan 23, 2019 gönderildi Share Nisan 23, 2019 gönderildi 10 saat önce, YuNuS17 yazdı: Bu tür durumlara düşmemek adına lütfen bilgisayarınızda bulunan illegal yazılım ve pedalları kaldırdığınızdan emin olun. Ceza alan oyuncularımızın bu durum hesap sicillerine işleyecek ve tekrarlamaları halinde hesapları süresiz olarak kapatılacaktır şu kısmı çözmedim ben Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
101isyankar Nisan 23, 2019 gönderildi Share Nisan 23, 2019 gönderildi Hesapları makrodan hapse atılanlar için uyarı. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
toomyle Nisan 24, 2019 gönderildi Share Nisan 24, 2019 gönderildi merhaba devil ben multi kullanarak pazar yapıyordum 10 bin net param gitti bandan dolayı 1 5 yıldır kullanıyorum bu güne kadar böyle bir yakalanma olmadı işin gerçegi toplu bir ban yaptılar bu saatten sonra ne olur tekrar car açsak ban yermiyiz bizlere bilgi verirmisin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
iPadmeAmidala Nisan 24, 2019 gönderildi Share Nisan 24, 2019 gönderildi herkes senin gibi bekliyor şu aralar oyuna katılma derim ben forumlarda okuduğum kadarıyla Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap