Jump to content
  • Kaydol

Devilcrafty Koxpunda Bir Açık Var


user0290
 Share

Önerilen Mesajlar

Bence koxpunda bir açık var . O yüzden bunlar herkesi yakaladı. Yoksa sadece multi kullanan kişi niye banlansın ya da sadece pazar kuran.  Üstelik ben proxy bile kullanıyordum. Hani öbür charım yakalanırsa pazardaki charımı tespit edemesinler diye ip ten. Ve ben knightan desteğe ticket attım. Bana yazdıkları MESAJ HESABINIZ İNCELENİP İLLEGAL PROGRAM KULLANDIĞINIZ TESPİT EDİLDİ YAZMIŞ. Bu charım da sadece pazardaydı . 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

YANİ ADAM YAKTI SİGARASINI BİZİM BANLANMAMIZI İZLİYOR VE BUNDAN KEYİF Mİ ALİYOR SANIYORSUN. ÇÖZMEYE ÇALIŞTIĞINI TAHMİN EDİYORUM YILLARDIR BU İŞİ YAPIYOR. HA GENEL BİR DUYURU YAPSA TADINDAN YENMEZ ORASI AYRI AMA SENIN BU POSTUNA DA ANCAK BEN CEVAP VERIRIM GELIP SU SACMA POSTUNA CEVAP VERECEGINI SANMIYORUM.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Siz çocukmusunuz bu kadar atarlanıyorsunuz. Adamdan bir şüphem olsa bu koxpu kullanmazdım gidip başka koxp kullanırdım. Ben 5 yıldır bu koxpu kullanıyorum.  Sadece bizi nasıl yakaladıklarından emin olmak istiyorum. Ona göre yeni char alıp dc pre alıcam. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

BOŞ YAPMAYIN  HER KOXP DA AYNI PROGLEM WAR + NTT İD E BAN ATIYOR HESABA DEĞİL BENDE TA ACME KOXP WAR İKEN BU KOXP U KULLANMAYA BAŞLADIM BEN MULTİ İLE PAZAR YAPIYORDUM 9 BİN TL LİK İTEM GB ZARARIM OLDU ATILAN BANLARDAN BENDE PATLADIM AMA 9 BİN ZARARIM OLANA KADAR BEN NE 9 BİNLER KAZANDIM  SENDE DC PRE ALIP CHAR FALAN AÇMA ADAM GENEL BİR AÇIKLAMA YAPANA KADAR BEKLE 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, 101isyankar yazdı:

az usturuplu salla üyelik tarihin aralık 2016 ?

Siteye yaş sınırı gelse sen dışarda kalırsın .  Eski üyeliğimin unuttuğum için yeni üyelik açtım ama senden bunu düşünmeni beklersem sana fazla yüklenmiş olurum. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...