Jump to content
  • Kaydol

Usko 2245 Güncel Mi?

kopserr93
 Share

Önerilen Mesajlar

1 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı:

çalışıyor koxp fakat ban dalgaları var yani ona göre alıp kullan bilincinde olda sonra neden ban yedim deme koxp kullanıp

slota falan gitmeyecem sadece upgrade kullanacam. süreyi 4000 yapmayı düşünüyorum. yine de yakalanır mıyım? koxpun ipsinden yakalıyolarmış sanırım?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, kopserr93 yazdı:

slota falan gitmeyecem sadece upgrade kullanacam. süreyi 4000 yapmayı düşünüyorum. yine de yakalanır mıyım? koxpun ipsinden yakalıyolarmış sanırım?

koxpun ipsi diye bir şey yok çünkü log alacakları bir xigncode güvenliği yok ortada.  o bot ip denilen ekran görüntüsünde koxp kullanan kişinin ip'si yer alıyor

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı:

koxpun ipsi diye bir şey yok çünkü log alacakları bir xigncode güvenliği yok ortada.  o bot ip denilen ekran görüntüsünde koxp kullanan kişinin ip'si yer alıyor

o zaman upgrade yaptığım sürece yakalanmam imkansız? tabi eğer şüpheli davranıp gmyi peşime takmazsam

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

55 dakika önce, albanian35 yazdı:

@devilcraft aga peki bu ban dalgalarıyla ilgili bi çalışmanız falan varmi acaba ? Yani aşmak icin falan uğraşıyormusunuz ? Veya asilabilecek bir durummudur bilgilendirirsen sevinirim ?

deneme yanılma yapıyoruz vakit oldukça yani çalışma yapıyoruz şuan tüm piyasada durum bu, sebebi hakkında tahminlerimiz var onları da denedikten sonra görmüş olacağız

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

12 saat önce, DEVILCRAFT yazdı:

deneme yanılma yapıyoruz vakit oldukça yani çalışma yapıyoruz şuan tüm piyasada durum bu, sebebi hakkında tahminlerimiz var onları da denedikten sonra görmüş olacağız

Guzel haberlerinizi bekliyoruz.Ve cozeceginize eminim yakin zaman da kaldığımız yerden devam etmek ümidi ile ?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

• Yeni Oluştur...