sevket8386 Oluşturuldu: Haziran 6, 2019 Share Oluşturuldu: Haziran 6, 2019 merhaba bos cıkınca farklı kordinat yazıyo ve başka kordinatta çıkıyor mesela trolerde gösteriyo kxp ama bos çölde oluyo güncelleme lazım bide istek mesela c1 c2 geçme eklermisiniz kxpa 3 dk 1 mesela Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
baris_delisi Haziran 6, 2019 gönderildi Share Haziran 6, 2019 gönderildi ben boss tara diyorum hc bir zaman bulamıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 10, 2019 gönderildi Share Haziran 10, 2019 gönderildi On 07.06.2019 at 00:11, sevket8386 yazdı: merhaba bos cıkınca farklı kordinat yazıyo ve başka kordinatta çıkıyor mesela trolerde gösteriyo kxp ama bos çölde oluyo güncelleme lazım bide istek mesela c1 c2 geçme eklermisiniz kxpa 3 dk 1 mesela bizlik bir sorun değil o durum, hatalı paket olabiliyor oyunda yani yanıltma payı var çok azda olsa On 07.06.2019 at 02:08, baris_delisi yazdı: ben boss tara diyorum hc bir zaman bulamıyor bulunduğun haritada o boss varsa çıkar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
1ıstersen Ağustos 4, 2019 gönderildi Share Ağustos 4, 2019 gönderildi Bulundgum Harıtada Boss Olmasına Ragmen Boss'u Bulmuyor Tarama. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
asafer Ağustos 19, 2019 gönderildi Share Ağustos 19, 2019 gönderildi Boss tarama çalışıyor mu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap