baris_delisi Oluşturuldu: Haziran 7, 2019 Share Oluşturuldu: Haziran 7, 2019 sayın modelar şimdi bi önerim olucak yapılabilir mi yapılamazmı bilmiyorum ama hiç birşey imkansız değildir sonuçta. mesela pubg oynarken hile satın almıştım bu hile ile drob kutuları yere düşmeden dahi içinde ne item var görüyodum. şimdi bunu knıght için uygulamak ne derece imkansızdır acaba botu açıp mobların yanından geçerken o mobun ne vereceğini görebilirmiyiz acaba. mobun vereceği drob önceden belirlenmiş halde mi yoksa kullanıcıya göre değiştiği için anlık olarak mı beliriyor droblar. bununla ilgi bi çalışma yapılabilir aslında.bi kaç yıl önceki koxplarda mobların hp seviyeleri ıd numaralarına kdr görebiliyorduk bunlar görülebilirken belki droblar için bi çalışma yapılabilse onlarda görülebilir.fiyatta buna göre yükseltilebilir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Magnaphus Haziran 7, 2019 gönderildi Share Haziran 7, 2019 gönderildi süper bir öneri ve istek Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 10, 2019 gönderildi Share Haziran 10, 2019 gönderildi kısa ve net bir cevap yazıyorum öyle bir şey yok ve imkanı da yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap