problemboy3 Oluşturuldu: Ekim 5, 2019 Share Oluşturuldu: Ekim 5, 2019 başlıkta da belirttiğim gibi tp mage oyuncusuyum 2 3 saniyelik ufak oynanmış tbl var ise çok sevinirim myko client vede black skin için lütfen kendi clientim kasıyor bu sorunu çözümü olarak black skin önerdiler farklı önerisi olan arkadaşlar varsa yorum yazsın lütfen bu arada Dosya.tc veya yandex gibi upload edilirse sevinirim diğer sitelerde sorun çıkıyor. Yardımlarınızı bekliyorum bu konuda yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum saygılarımla iyi forumlar. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
problemboy3 Ekim 5, 2019 gönderildi Yazar Share Ekim 5, 2019 gönderildi ayrıca yazıya ek olarak priestler içinde yarım el heal varsa gerçekten muazzam olur. en kısa sürede cevabınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
D.C Ekim 9, 2019 gönderildi Share Ekim 9, 2019 gönderildi Otomatik Cevaptır. Forum kurallarına uymadığı veya yanlış bölüme açıldığı için konu Programsız Paylaşımlar ( TBL , Bug ) kaynağından, Serbest Konular adlı uygun görülen foruma taşındı. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ekim 9, 2019 gönderildi Share Ekim 9, 2019 gönderildi black skin denilen şey hiç bir versiyon için kasma azaltacak bir etki yaratmaz tamamen hurafe onu yazmak istedim. ya bilgisayarın kötüdür yada oynadığın serverin güvenlik adı altında yaptığı işlemler clienti daha beter hale getirmiştir ve kasıyordur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap