canky Oluşturuldu: Ekim 11, 2019 Share Oluşturuldu: Ekim 11, 2019 Speedy bot ile oyuna giriş yaptıktan 1-2 dakika sonra Dc veriyor . Önce koxp calışınca sandım sonra sadece oyuna giriş yapıp hiç dokunmadan bıraktım durum aynı. ilgilenirseniz sevinirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
canky Ekim 12, 2019 gönderildi Yazar Share Ekim 12, 2019 gönderildi Arkadaşlar botu kullanıp benimle aynı sorunu yaşayan var mı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
canky Ekim 12, 2019 gönderildi Yazar Share Ekim 12, 2019 gönderildi @DEVIL CRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
canky Ekim 12, 2019 gönderildi Yazar Share Ekim 12, 2019 gönderildi @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ekim 14, 2019 gönderildi Share Ekim 14, 2019 gönderildi Sunucu resetlenmiş - tekrardan aktif Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
chankyou00 Ekim 14, 2019 gönderildi Share Ekim 14, 2019 gönderildi hocam botla oyuna qiriyorum ama oyun yüklenirken direk oyundan çıkıyor dc tarzında ama oyuna hiç giriş yapmıyo character data yüklendikten sonra oyundan atıyor sebebi nedir acaba ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
canky Ekim 18, 2019 gönderildi Yazar Share Ekim 18, 2019 gönderildi İlgilendiğiniz için teşekkürler @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap