HyperaptivE Oluşturuldu: Temmuz 2, 2020 Share Oluşturuldu: Temmuz 2, 2020 Bu video hem farm hemde toxiclik yapan izleyici kitlesiyle ilgili biraz içimi döktüm elimden geldiğince sakin kalmaya çalıştım yapılan yorumlar elbetdeki benim için önemli fakat hakaret ve şahsıma küfür geldiğinde biraz canımı sıkıyor ister istemez battalion farmını isteyen arkadaş için çektim bu videoyu seviliyosun dostum başka bir isteğin olursa söylemen yeterli iyi forumlar https://youtu.be/6dhCjyQ7KUs Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fajeey Ekim 15, 2020 gönderildi Share Ekim 15, 2020 gönderildi Son derece haklısın hocam takılma sen devam et Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ygtx Kasım 11, 2020 gönderildi Share Kasım 11, 2020 gönderildi emeğine sağlık Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ygtx Kasım 11, 2020 gönderildi Share Kasım 11, 2020 gönderildi devam devam Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
giz5656 Aralık 19, 2020 gönderildi Share Aralık 19, 2020 gönderildi Teşejkütşer Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap