tragedya27 Oluşturuldu: Nisan 27, 2014 Share Oluşturuldu: Nisan 27, 2014 ANLATIM: Oyunu çalıştırmak için kullandığınız kısayol'un özellikler (properties) kısmına girin (ikonun üzerinde fareyi sağ klikleyin). Daha sonra Target'ın (hedef, çalıştırılan dosya) yazılı olduğu kutuda yazılı satırın en sonuna (tırnakların dışına) +set sv_cheats 1 komutunu ekleyin ve değişiklikleri kaydedip buradan çıkın. Bu kısayola çift klikleyip oyunu başlatın. Oyun sırasında [Esc] tuşunun altındaki [é] tuşuna basıp konsolu açın ve aşağıdaki kodları yazıp Enter'a basın: Kod Sonuç /god Ölümsüz olursunuz (god mode) /notarget Düşmanlar size saldırmaz /noclip Clip mode - duvarlardan geçin, uçun /give all Tüm silahlar ve cephane /mapname O anda oynadığınız haritanın adını gösterir /spdevmap *** *** isimli haritaya geçersiniz /give armor Zırh verir /give health Sağlık Verir /give stamina Stamina verir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rado2373 Temmuz 7, 2015 gönderildi Share Temmuz 7, 2015 gönderildi teşşekkürler kardeşim aradım bulamadım baya işe yaradı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
zakura55 Temmuz 9, 2015 gönderildi Share Temmuz 9, 2015 gönderildi çok işime yaradı teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tahsinkcbyk33 Temmuz 12, 2015 gönderildi Share Temmuz 12, 2015 gönderildi saolasın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
walace00 Temmuz 25, 2015 gönderildi Share Temmuz 25, 2015 gönderildi sagolasn kardesm Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar