Jump to content
  • Kaydol

Anatolıan Network | 1299 Homeko | Rebırth Item & Kro Kırdırma | Cok Yakında !

Server Tanıtım
 Share

Önerilen Mesajlar

Öncelikle Herkese Merhaba

PvP dünyası para kazanma amaçlı açılan ve karşılık alamayınca serverı kapatan , Server sahipleri ve emeği hiçe sayılmış para verdiyse de bir işe yaramamış oyuncularla dolu ; Biliyoruz. Karşılıksız iş yapıyoruz bedava gel diyenlerin aslında 10 gün sonra item satışı yapacağını yada 8 ortakla server açtığını kendilerini editleyip karşısına gelenleri kesmeye çalıştığını ve oyuncuları yine oyundan soğutan eylemler içinde olduğunu da biliyoruz. Hatta bir çoğumuz hala video sitelerine girdiğimiz de ' Knight Online Intro Sound ' yazıp o müzik eşliğinde geçmişte bu oyunun ne kadar güzel olduğunu o haline geri dönse sorgusuz koşarım dediğimizi de kabul edelim.

Anatolian Network Kimdir ?

En iyiden en kötüye PvP serverlar da oynamış bir kaç arkadaşız. Gece 2 savaşını elimizde kahve ile bekleyip Csw saati ventte ciddiyete bağlamış 300 spartalı gibiyiz. Ve inanın sizi az çok tanıyoruz.

Anatolian Network ne yapar ?

Anatolian Network adı ile PvP dünyasına giriş yapmış bulunuyoruz. Şu an özel sipariş database hazırlanıyor. Panel düzenleniyor ve biz önceden kendimizi tanıtmaya çalışıyoruz. Kesinlikle en iyisi biziz gibi birşey söylemiyorum. Çünkü değiliz. Şimdi server ismi vermek olmaz ama bu işi uzun zamandır yapan güven kazanmış kişiler var. Biz sadece o serverların arasında yer almak istiyoruz. Tabii ki uzun vadeli sorulursa bu soru , cevabımız en iyi olmak olacaktır.

Anatolian Network Nasıl Bir Yönetim Kadrosuna Sahip ?

Host'u hepimizin bildiği Pvp Hosting'den sağlıyoruz. Yardımları için buradan teşekkür ederiz. Domaini de kendilerinden aldık.
Grafik tasarım konusunda ben varım. Az çok photoshop kullanabiliyorum. Bu şekilde eksik giderebiliyoruz.
Oyun içi iki Gm arkadaşımız var. Biri human diğeri karus ırkında görev yapıyor. Serverla alakalı problem olduğu zaman bize bildirim yapıyorlar ve halletmeye çalışıyoruz. 3 vardiyalı çalışma sistemimiz var diyebilirim. Yani 24 saat boyunca gerek telefon gerek skype gerek facebook gerekse oyun içinden yönetimde ki kişilere ulaşımı mümkün kılıyoruz. Esprili yaklaşırsak oyuncularımıza " You'll never walk alone " diyoruz.

Anatolian Network nasıl bir database'e sahip ?

KO-FOX'a bu konuda teşekkür etmek isterim. Arayışımıza sonuç oldu. Database konusunda ByMmT arkadaşımız bize yardımcı oluyor. 1299 Serverlar arasında istediğimiz noktaya ulaşabilmek için gerekli tüm eklentiler databasede mevcut olacak. Rebirth Itemler , Krowaz kırdırma , Bir kaç japko item , UTC armor gibi diğer serverlarda fazla bulunmayan özellikleri database'e ekledik. Düz oyun mantığından uzak kalmak istiyoruz. Exp kas, item bas , 2 gün sonra pk çık tarzı HomeKo etrafta çok var. Onlardan olmak istemediğimiz için bu yola başvurduk. Krowaz itemlerde random item mantığı olacak. Yani Rogue sınıfından bir oyuncu gerekli materyalleri aldıktan sonra gidip Krowaz itemini alacak. Priest item gelirse doğal olarak pazara yönlenecek. Moradonda ki pazar'ı aktif tutma hedefimiz var. Oyundan zevk almak 'AFK' olurken charı pazara bırakmak gibi basit ama etkili unsurlara bağlanabilir.

Anatolian Network neden açılmadı ?

Anatolian Network eksiklerle beraber server açmak istemiyor. En azından bariz eksiklikleri tamamlamak istiyoruz. Mesela şu an host açık ama gelen useri kaybetmek istemediğimiz için bekliyoruz. Bunu problem etmiyoruz. Oyuncular oyundan zevk alsın istiyoruz. İnanın bizde kendi serverımızda oynamayı düşünüyoruz.. Tabii kendi adımızı panele ekleriz. Sonra birisi gelir ben adminim der mazallah...

Anatolian Network ile ilgili detaylı DROP , Upgrade listesi Facebook sayfamızdan ve KO FOX forumlarında Sabit konu başlığı ile paylaşılacaktır.

Facebook sayfamıza ulaşmak için : www.facebook.com/anatoliannetwork.net

Skypedan direk ulaşmak için : kemalyuksel.91 / tolgahan.sky35

# Ayrıca bu konu başlığı diğer serverların acımasızca kendilerini uplamasından dolayı aşağıya düşse bile (!) sizin istek ve görüşlerinize göre Database üzerinde değişimler yapılacağının garantisini veriyorum.

Biz sizin emeğinizi boşa çıkarmamak için elimizden gelen herşeyi yapmakta kararlıyız. Facebook sayfamızı beğenin ve takipte kalın..

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Gözlerinize sağlık.

Anatolian Network ADMIN [ Kemal Yüksel ]
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...