Server Tanıtım Oluşturuldu: Mayıs 18, 2014 Share Oluşturuldu: Mayıs 18, 2014 ARKADAŞLAR SERVERİ DENEMEK [BETA] İÇİN AÇIYORUM.Herkezi Bekliyorum Serveri Deneyelim !Server IP : 85.95.254.209Facebook Sayfamız :https://www.facebook.com/LittleKnightOnlineAdmin Skype : Emre3737xNOT : SERVER 2 GÜN BOYUNCA AÇIK KALICAKTIR. ARDINDAN DATABASE SIFIRLANCAKTIR BİLGİNİZE ARZ EDERİM.# Little Knight Online # v1299 l 72/1 PK Server #<|> Database Özellikleri <|><|>Level Sınırı 72'dir.<|>Database Pavlow Database v1 Üzerine Editlenmiştir<|> Guard Towerler Sorunsuz Çalışmaktadır. [ Mageler NT Yapabilir. ]<|>Stat , Skill Sıfırlama Sorunu Kesinlikle Yoktur.<|>EMC , Luferdeki Yaratık Yoktur (0 BUG )<|>Tüm Skiller Sorunsuz Çalışmaktadır.<|> Mage Lightning 62 Skill'i HP SC Silmektedir.<|>Drop Listesi <|><|>Snatcher : Gol Bar (+0)<|> Bandicoot : Brain of Centaur (+0)<|> Shaula : Dark Vane +8 (%25) , Scorpion Shield +8(%30) Hell Breaker +8 (%25)<|> Lesath : Chaotic Staff (%15) , Chitin Shield (%10)<|>Samma : Giantic Axe (%30) , Avedon +8 (%30)<|>Duke : Ring of Courage (%20) ,<|> Bishop : Ring of Magic (%20) ,<|> Bach : Ring of Life (%20) ,<|> NP Veren Canavarlar <|><|> Atross : 50 NP<|> Riote : 25 NP<|> Orc Bandit Leader : 300 NP Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar