murat85 Oluşturuldu: Haziran 6, 2014 Share Oluşturuldu: Haziran 6, 2014 Arkadaşlar oyun yeni acıldi birazda zor bize kasabilecek bi koxp gerekiyor koxp olmasada oto hp mp wolf basıcak kadar olsa bile yeter oyun acme. Bekliyorum :S http://esknight.net/ [Server] Count=1 IP0=login.esknight.net [Version] Files=1162 [IncludeExe] Last=1300 haytkral1 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
avakado79 Haziran 7, 2014 gönderildi Share Haziran 7, 2014 gönderildi ++++ up :D banada lazım bilader :) sabrican123 ve haytkral1 buna tepki gösterdi 2 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
haytkral1 Haziran 7, 2014 gönderildi Share Haziran 7, 2014 gönderildi banada lazım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
murat85 Haziran 8, 2014 gönderildi Yazar Share Haziran 8, 2014 gönderildi Elinde olan varsa paylassın koxp istemiyoruz sadece oto hp mp bassın onada raziyiz :) ilgilenenler lütfen paylassın @[member='DevilCraft'] @[member='Serseriwarrior'] Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kemal11 Haziran 8, 2014 gönderildi Share Haziran 8, 2014 gönderildi oto hp mp pot basıcak bi bot lazımsa ts3.ce-sa.org BySouL ile iletişime geçebilirsiniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
murat85 Haziran 8, 2014 gönderildi Yazar Share Haziran 8, 2014 gönderildi iletişime gectim fakat bi cevap vermedi :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 8, 2014 gönderildi Share Haziran 8, 2014 gönderildi acme ile zamanım olunca kurcalıyorum senin gibi bir kaç kişide özel mesaj atmıştı aklımda var birşeyler olumlu sonuç alırsam forumda paylaşırım sabrican123 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
AeonWuLf Haziran 8, 2014 gönderildi Share Haziran 8, 2014 gönderildi @[member='DevilCraft'] GMR için de birşeyler yaparsiniz değil mi :p Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar