mariaci Oluşturuldu: Haziran 7, 2014 Share Oluşturuldu: Haziran 7, 2014 Knight gamers te çalısan koxp varmı forumdaki v2.2 daha açmadan klasorune girdiğim saniye bulunuyor susturucu21 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 7, 2014 gönderildi Share Haziran 7, 2014 gönderildi sorun yok çalışıyor susturucu21 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kanka1309 Haziran 7, 2014 gönderildi Share Haziran 7, 2014 gönderildi VERDINIZ HILELER RECEP KO DA CALISMIYOR 32 BİT LAPTOPUMDA ACILMUYORSA BI CACIK OLMAZ BU SITEDEN Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mariaci Haziran 7, 2014 gönderildi Yazar Share Haziran 7, 2014 gönderildi sorun yok çalışıyor aynen şuan yaptım klasor adı koxptu değiştirince oldu emeğinize sağlık vallahi 10 numara D: sh felan da olsa iyi olurdu yada asas atack Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ShoparWorm Haziran 7, 2014 gönderildi Share Haziran 7, 2014 gönderildi sorunsuz çalışıyor nick :: hayabusa :))) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 7, 2014 gönderildi Share Haziran 7, 2014 gönderildi VERDINIZ HILELER RECEP KO DA CALISMIYOR 32 BİT LAPTOPUMDA ACILMUYORSA BI CACIK OLMAZ BU SITEDEN zorla kullandırmıyorum adam akıllı yazsan sana çözümünüde sunardım ama haketmediğini düşünüyorum haliylen. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 7, 2014 gönderildi Share Haziran 7, 2014 gönderildi krdsm su sizin koxp 32 bit olanlar açamaacakmı yahu cannot get handle from hatası veriyor :S konusu mevcut arama butonunu kullanabilirsin http://DevilCrafty.net/topic/132-32bit-sistemlerde-koxp-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fmamas%C4%B1-%C3%A7%C3%B6z%C3%BCm/ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rootkinq Haziran 7, 2014 gönderildi Share Haziran 7, 2014 gönderildi o çözüm her zaman yapman lazım o işlemi işte.:( bi kere yapıyorsun calısıyor bi dc yiyosun bir daha yapmak zorunda kalıyosun. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 7, 2014 gönderildi Share Haziran 7, 2014 gönderildi o çözüm her zaman yapman lazım o işlemi işte. :( bi kere yapıyorsun calısıyor bi dc yiyosun bir daha yapmak zorunda kalıyosun. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rootkinq Haziran 7, 2014 gönderildi Share Haziran 7, 2014 gönderildi evet yapıyorum sonra oyuna gırdıgımde bır dha yapmak zorunda kalıyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 7, 2014 gönderildi Share Haziran 7, 2014 gönderildi evet yapıyorum sonra oyuna gırdıgımde bır dha yapmak zorunda kalıyorum. bilemiyorum 64bit kullandığım için hatırladığım kadarı ile olmaması gerekiyordu o zaman öyle yazdıysam ^^ birşey olmaz yaparsın sen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rootkinq Haziran 7, 2014 gönderildi Share Haziran 7, 2014 gönderildi bilemiyorum 64bit kullandığım için hatırladığım kadarı ile olmaması gerekiyordu o zaman öyle yazdıysam ^^ birşey olmaz yaparsın sen malesef 32 bitte her oyuna gırdıgımde böyle yapmam gerek bir yapınca bu işlemi alt f4 cekıp oyuna gırdıgımde karekdere baglandıgımda koxpu acabılıyorum normalde acamıyorum :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mariaci Haziran 7, 2014 gönderildi Yazar Share Haziran 7, 2014 gönderildi sorunsuz çalışıyor nick :: hayabusa :))) seni gördüydüm :D sh de var gibime gelmişti sende varmı sh :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ShoparWorm Haziran 8, 2014 gönderildi Share Haziran 8, 2014 gönderildi seni gördüydüm :D sh de var gibime gelmişti sende varmı sh :D bende sh de var ölümsüzlükde var uzaktan atak da var :)) devil sağolsun :)) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar