ukshector Oluşturuldu: Haziran 7, 2014 Share Oluşturuldu: Haziran 7, 2014 Arkadaşlar konuda da belirttiğim gibi KnightGamers Tbl var mı? Forumda Serseriwarriorun paylaştığı 1886 tbl knightgamersda çalışmıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 7, 2014 gönderildi Share Haziran 7, 2014 gönderildi koxp mevcut kullanabilirsin - oyunun düzenini bozacak hileler haricinde oto hp mp - minor wh - atak mevcut Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
anderman Eylül 11, 2014 gönderildi Share Eylül 11, 2014 gönderildi koxp mevcut kullanabilirsin - oyunun düzenini bozacak hileler haricinde oto hp mp - minor wh - atak mevcut Malesef ki hiçbiri çalışmamakta. :) [Biraz konuyu hortlatmış gibi olacak ama] Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 11, 2014 gönderildi Share Eylül 11, 2014 gönderildi Malesef ki hiçbiri çalışmamakta. :) [Biraz konuyu hortlatmış gibi olacak ama] çoğu sunucu kapandı vede güncelleme gibi bir durum yapamıyorum istek olarak 3-5 server birden verirseniz bakabilirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
anderman Eylül 11, 2014 gönderildi Share Eylül 11, 2014 gönderildi çoğu sunucu kapandı vede güncelleme gibi bir durum yapamıyorum istek olarak 3-5 server birden verirseniz bakabilirim İlk olarak böyle bi yanıtla bana döndüğünüz,ilgilendiğiniz ve yaptığınız çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim :) Royalko.com' Fransız menşeyli bir sunucu.Burada herhangi bir koxp veya hile yok. İkinci olarak KnightGamers. İsteklerim bu kadar siz ikisinden birinde herhangi bir koxp yaparsanız açıkcası o servera başlıyacağım.Sizden haber bekliyorum iyi forumlar ve çalışmalarınızın devamını dilerim :)< :)> Ben bu tarz serverlardan hoşlandığım için sadece iki seçenek verebildim. :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 11, 2014 gönderildi Share Eylül 11, 2014 gönderildi İlk olarak böyle bi yanıtla bana döndüğünüz,ilgilendiğiniz ve yaptığınız çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim :) Royalko.com' Fransız menşeyli bir sunucu.Burada herhangi bir koxp veya hile yok. İkinci olarak KnightGamers. İsteklerim bu kadar siz ikisinden birinde herhangi bir koxp yaparsanız açıkcası o servera başlıyacağım.Sizden haber bekliyorum iyi forumlar ve çalışmalarınızın devamını dilerim :)& :); :)& :); royalko 1299, 1299 ile artık uğraşmıyorum knight gamers'a şuan baktımda 1 user online ve onuda hile ile 4 olarak göstermişler. useri olmayan sunucuda koxp yapmak saçma olurdu ^^ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
anderman Eylül 11, 2014 gönderildi Share Eylül 11, 2014 gönderildi royalko 1299, 1299 ile artık uğraşmıyorum knight gamers'a şuan baktımda 1 user online ve onuda hile ile 4 olarak göstermişler. useri olmayan sunucuda koxp yapmak saçma olurdu ^^ Evet ben şuanda oyundayım ve madendeyim sayabildiğim 24 kişi var,pazarda insanlar var.Sizin baktığınız şey sanırım panel bugu ^^ Birçok serverda panel buglu bilirsiniz ki. Ama clientiniz varsa girip bakabilirsiniz 1893 Patchte şuanda oyun ve hiçte 4 user yok.^^ Nedendir bilmiyorum ama sanırım yanlış birşeye bakıyorsunuz :) Buyurun Server.ini [Server] Count=1 IP0=185.30.166.89 [Version] Files=1893 Burada yazan server'dayım. Aklıma gelen ilk çare bu oldu ^^ Bkz. Kopaneli=http://knightgamers.org/home Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bahattin456 Mayıs 31, 2015 gönderildi Share Mayıs 31, 2015 gönderildi Bi bulamadım şu botu maden olsa bile yeter :S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar