Jump to content
  • Kaydol

Knightgamers Tbl Var Mı?

ukshector
 Share

Önerilen Mesajlar

• 3 months later...

çoğu sunucu kapandı vede güncelleme gibi bir durum yapamıyorum

istek olarak 3-5 server birden verirseniz bakabilirim

İlk olarak böyle bi yanıtla bana döndüğünüz,ilgilendiğiniz ve yaptığınız çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim :) Royalko.com' Fransız menşeyli bir sunucu.Burada herhangi bir koxp veya hile yok. İkinci olarak KnightGamers. İsteklerim bu kadar siz ikisinden birinde herhangi bir koxp yaparsanız açıkcası o servera başlıyacağım.Sizden haber bekliyorum iyi forumlar ve çalışmalarınızın devamını dilerim :)< :)> Ben bu tarz serverlardan hoşlandığım için sadece iki seçenek verebildim. :)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

İlk olarak böyle bi yanıtla bana döndüğünüz,ilgilendiğiniz ve yaptığınız çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim :) Royalko.com' Fransız menşeyli bir sunucu.Burada herhangi bir koxp veya hile yok. İkinci olarak KnightGamers. İsteklerim bu kadar siz ikisinden birinde herhangi bir koxp yaparsanız açıkcası o servera başlıyacağım.Sizden haber bekliyorum iyi forumlar ve çalışmalarınızın devamını dilerim :)& :); :)& :);

royalko 1299, 1299 ile artık uğraşmıyorum

knight gamers'a şuan baktımda 1 user online ve onuda hile ile 4 olarak göstermişler. useri olmayan sunucuda koxp yapmak saçma olurdu ^^ 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

royalko 1299, 1299 ile artık uğraşmıyorum

knight gamers'a şuan baktımda 1 user online ve onuda hile ile 4 olarak göstermişler. useri olmayan sunucuda koxp yapmak saçma olurdu ^^ 

Evet ben şuanda oyundayım ve madendeyim sayabildiğim 24 kişi var,pazarda insanlar var.Sizin baktığınız şey sanırım panel bugu ^^ Birçok serverda panel buglu bilirsiniz ki. Ama clientiniz varsa girip bakabilirsiniz 1893 Patchte şuanda oyun ve hiçte 4 user yok.^^ Nedendir bilmiyorum ama sanırım yanlış birşeye bakıyorsunuz :)

Buyurun Server.ini

[Server]
Count=1
IP0=185.30.166.89

[Version]
Files=1893
Burada yazan server'dayım. Aklıma gelen ilk çare bu oldu ^^
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 8 months later...
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...