Nygma Oluşturuldu: Haziran 10, 2014 Share Oluşturuldu: Haziran 10, 2014 Merhaba Bayadır Foruma Uğradığım Yok. Buradan @DevilCrafty (Elçi)'ye Sesleniyorum Bayadır Görüşemiyoruz, Kingdoomdaki Source İle Sadece Bi Kaç Özellik Değiştirerek Burdada Yapabilirsen İyi Olur. Şimdiden Teşekkürler ^^ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hastabucocuk31 Haziran 11, 2014 gönderildi Share Haziran 11, 2014 gönderildi pointer yok bişi yok nasıl yapsınlar :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Nygma Haziran 11, 2014 gönderildi Yazar Share Haziran 11, 2014 gönderildi Acme Koruma 18xx Version Sıkıntı Yaratacagını Sanmıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 11, 2014 gönderildi Share Haziran 11, 2014 gönderildi pointer kolay işte güvenlik sıkıntı ^^ 1 patch öncesine açıkları vardıda fixlediler kontrolde getirdiler ^^ bazıları gövde gösterisi yapmayı çok seviyor şimdi ne yapıyordur merak ediyorum :D tamda maden yazıyordum Arsoyyx ve Nygma buna tepki gösterdi 2 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Nygma Haziran 14, 2014 gönderildi Yazar Share Haziran 14, 2014 gönderildi pointer kolay işte güvenlik sıkıntı ^^ 1 patch öncesine açıkları vardıda fixlediler kontrolde getirdiler ^^ bazıları gövde gösterisi yapmayı çok seviyor şimdi ne yapıyordur merak ediyorum :D tamda maden yazıyordum Beklemedeyiz... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Arsoyyx Ekim 11, 2014 gönderildi Share Ekim 11, 2014 gönderildi ben devilcrafty satın almak istiyorum ama bi türlü beceremedim illa paypallami almam lazım bi yardım edin de alalim kullanalım şunu ödeme yaptıktan sonra link falan yok nerden indiricez nasıl olucak hiç acıklama da yok bi yardım edin sakinim tamam :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ekim 11, 2014 gönderildi Share Ekim 11, 2014 gönderildi ben devilcrafty satın almak istiyorum ama bi türlü beceremedim illa paypallami almam lazım bi yardım edin de alalim kullanalım şunu ödeme yaptıktan sonra link falan yok nerden indiricez nasıl olucak hiç acıklama da yok bi yardım edin sakinim tamam :) özelden yazabilirsin veya skype : devil.craft1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
lesben Kasım 16, 2014 gönderildi Share Kasım 16, 2014 gönderildi @[member='DevilCraft'] MyKnightOnline için Oto kutu yapabilir misin ? aramadığım bakmadığım yer kalmadı sadece oto kutu lazım, Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar