Uriel Oluşturuldu: Temmuz 2, 2015 Share Oluşturuldu: Temmuz 2, 2015 Merhaba arkadaşlar bu konumuzda linklerinizi kısaltarak nasıl para kazanırsınız onu anlatıcam. Öncelikle siteyi biraz tanıtayım Blogunuzda veya sosyal paylaşım sitelerinde link paylaşmadan önce paylaşacağınız linki siteden kısaltın ve paranızı kazanın çok kolay ve güvenilir bir sitedir. Ben bu siteden toplam $42.73 para kazandım. Fotoğrafını ekleyeceğim. Aynı zamanda hangi linklere kaç kere tıklanmış gün gün istatistikler tutuluyor bugün kaç tıklanma olmuş kaç $ para kazanmışız hepsini çok rahat bir şekilde görebilirsiniz. Şimdi üyelik işlemlerine geçelim adımları lütfen teker teker sırayla yapın hiç bir sorunla karşılaşmazsınız. 1- Kayıt olmak içinhttp://bc.vc/?r=83147 Not : Kayıt olurken lütfen doğru bilgileri girin isminizi tam olarak girin . Eğer ödemeyi paypal yoluyla alıcaksanız paypal hesabınıza kayıtlı olan isim soyisimi siteye kayıt olurken aynı yapın ödemelerde sorun çıkmaz böylelikle. 2- Giriş yaptıktan sonra anasayfadan linkleriniz kısaltıp paylaşım yapabilirsiniz. Alt bölümde kaç kere tıklanmış kaç dolar kazanmışınız hepsini görebilirsiniz. Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ErenElibol Temmuz 2, 2015 gönderildi Share Temmuz 2, 2015 gönderildi Böyle bişeye girişmeyi düşünüyorum aslında pre parası cıksın diye ama ugrasılırmı bilmiyorum :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Oha Temmuz 2, 2015 gönderildi Share Temmuz 2, 2015 gönderildi Ne kadar sürede kazandın $42.73 parayı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ErenElibol Temmuz 2, 2015 gönderildi Share Temmuz 2, 2015 gönderildi Tc kimlik falan istiyor ne kadar güvenilir oda var ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wely Temmuz 2, 2015 gönderildi Share Temmuz 2, 2015 gönderildi @ErenElibol artık tc yi neredeyse her yer istemekte ben güvenilir olduğu yönündeyim çünkü kullandım aynı istemi bir problemde yaşamadım tc yi girmeklede problem olacağını düşünmüyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
TarakBiLgi Temmuz 2, 2015 gönderildi Share Temmuz 2, 2015 gönderildi siteye koysunlar ozaman parayı kırsın @aktay28 sen ne dion bu işe para warmı sence bu işte :D 1000 kişiyi nerden bılacaz :D anca facebook durum begendırme felan yapacanda anca öle :D yanı token kodu al felan meaılı :D tekil 1000 kişi basına alacan bıde ozr gibi gözüküyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
omerzh Temmuz 2, 2015 gönderildi Share Temmuz 2, 2015 gönderildi http://bc.vc/?r=110628 :D bende deneme hesabı açtım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Uriel Temmuz 4, 2015 gönderildi Yazar Share Temmuz 4, 2015 gönderildi Ne kadar sürede kazandın $42.73 parayı tıklamaya bağlı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
PinkMan Temmuz 5, 2015 gönderildi Share Temmuz 5, 2015 gönderildi Adam benim konuyu Ctrl+c Ctrl+v Yapmış :D :D şok oldum helal panpa Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Uriel Temmuz 5, 2015 gönderildi Yazar Share Temmuz 5, 2015 gönderildi Adam benim konuyu Ctrl+c Ctrl+v Yapmış :D :D şok oldum helal panpa forumoffline benim site haydir ? kardesim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
PinkMan Temmuz 5, 2015 gönderildi Share Temmuz 5, 2015 gönderildi @[member="›Urî飰"] anaaa :D ANAAA kanıtlasana Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Uriel Temmuz 5, 2015 gönderildi Yazar Share Temmuz 5, 2015 gönderildi @[member="›Urî飰"] anaaa :D ANAAA kanıtlasana ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
PinkMan Temmuz 5, 2015 gönderildi Share Temmuz 5, 2015 gönderildi (düzenlendi) @[member="›Urî飰"] Konu aç sitede forumoffline aç kendi adında konu görelim site senin mi Temmuz 5, 2015 tarihinde PinkMan tarafından düzenlendi . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Uriel Temmuz 5, 2015 gönderildi Yazar Share Temmuz 5, 2015 gönderildi Konuyu Beğenirseniz Sevinirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dadycool06 Temmuz 5, 2015 gönderildi Share Temmuz 5, 2015 gönderildi helal olsun kardesım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Uriel Temmuz 5, 2015 gönderildi Yazar Share Temmuz 5, 2015 gönderildi helal olsun kardesım Ö.d Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
geceyol31 Temmuz 10, 2015 gönderildi Share Temmuz 10, 2015 gönderildi denemek ıcın bende hesap actım bakalım nasıl oalcak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Bahsimeguven Temmuz 10, 2015 gönderildi Share Temmuz 10, 2015 gönderildi İyi kazançlar dilerim, önermiş olduğunuz site alexa değerleri açısından da oldukça iyi durumda Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ZIMBA Temmuz 10, 2015 gönderildi Share Temmuz 10, 2015 gönderildi iyimiş Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kerkenez Şubat 18, 2016 gönderildi Share Şubat 18, 2016 gönderildi Herkesin güvenilir olduğu yönünde şüpheleri var sanırım :rolleyes: Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar