Jump to content
  • Kaydol

Aram Haritası Değişiyor


PinkMan
 Share

Önerilen Mesajlar

Detayları videoda görebilirsiniz.

Konuyla ilgili güncellemeler geldikce konuyu editlerim

 

YENİ ARAM HARİTASI

Kasap Köprüsü haritası ile Bilgewater oyun içinde canlanıyor. Yeni haritada, Bilgewater'ın özgün kültürü, Runeterra'nın farklı yerlerinden gelen yabancı kültürler ile tek potada buluşuyor. Her ırktan, kültürden ve inançtan bir şeylerin rahatlıkla görülebileceği bir mozaik adeta.

İnhibitörler, merkezler, kuleler üzerinde ve üslerin etrafında antik ve çağdaş Bilgewater tasvirlerini harmanlayan görsel öğeler kullandık. Bir tarafta tapınak kapısının etrafına üşüşmüş kayıkhaneler, diğer tarafta ise dev bir gemi gövdesi ve kayalıklara oyulmuş tapınak yazıtları bulunuyor. Düşmanları ağır topçu ateşiyle terbiye eden döner top kulelerine, kendinizi gerçek bir korsan inindeymiş gibi hissettirecek pek çok irili ufaklı detay eşlik ediyor.

Bu geliştirici blogunda daha ziyade görsel yönlere ağırlık vereceğiz, zira ARAM oynanışında herhangi bir değişiklik olmadı. Aynı tas aynı ARAM. Tek fark, katliam limanının eşsiz çehresiyle birleşince sizlere tam manasıyla katliam köprüsünde savaşma hissini yaşatacak olması.

https://www.youtube.com/watch?v=yl0MOLkNu48

tarihinde PinkMan tarafından düzenlendi
.
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...