Jump to content
  • Kaydol

TAHM KENCH NEHRİN KRALI


PinkMan
 Share

Önerilen Mesajlar

g5mkr3.png

https://www.youtube.com/watch?v=-CmCIuPwQFQ

Yetenekler

 

Pasif: Tadımlık

Tahm Kench, her normal saldırı veya hasar veren yetenek isabet ettirdiğinde, o rakip şampiyon üzerinde bir adet Tadımlık yükü biriktirir. Üç yük biriken hedeflere karşı davranışlarında… bazı değişiklikler olur.

Q: Dil Yarası

Tahm Kench kısa süreliğine kendini yere sabitler ve dilini hedef yöne doğru fırlatır. Dil Yarası bir hedefe isabet ettiğinde durur ve isabet ettiği her neyse hasar verir ve onu yavaşlatır. Tahm Kench bir rakip şampiyonu üç adet Tadımlık yükü ile terbiye ettikten sonra Dil Yarası isabet ettirirse, yavaşlatmak yerine o şampiyonu sersemletir.

W: Ham Yap

Tahm Kench, hedef aldığı yakındaki bir birimi kısa süreliğine yutar. Rakipler, azami can değerlerinin bir kısmı kadarını büyü hasarı olarak alır. Buna ek olarak:

Minyonlar ve canavarlar: Tahm Kench bir rakip minyonu veya canavarı Ham Yaptığında, yeteneği tekrar kullanarak yuttuğu minyon veya canavarı hedef yöne doğru tükürebilir. Tükürülen kurbanlar isabet ettikleri birime hasar verir.

Dost Şampiyonlar: Tahm Kench, ağzında dost bir şampiyon varken rakip şampiyonlara doğru hareket ettiğinde fazladan hareket hızı kazanır. Tahm Kench ya da atıştırmalık takım arkadaşı, istediği zaman bu ilişkiyi sonlandırabilir.

Rakip Şampiyonlar: Tahm Kench yalnızca önceden üç adet Tadımlık yükü birikmiş olan rakip şampiyonları Ham Yap ile yutabilir. Midesinde bir rakip şampiyon varken hareket hızında ciddi düşüş yaşanır. Yutulmuş şampiyonların görüşü ise Nehrin Kralı’nın yakın çevresiyle kısıtlanır.

E: Kayış Gibi

Pasif: Tahm Kench’in aldığı bütün hasar gri cana dönüşür. Çatışmadan çıktığında bu gri can kaybolarak biriken miktarın belli bir kısmı kadar onu iyileştirir.

Aktif: Tahm Kench topladığı gri can miktarını hızla kaybolan bir kalkana dönüştürür.

R: Lezzet Yolculuğu

Pasif: Tahm Kench’in sahip olduğu hasar verme potansiyeli azami can değerine göre artış gösterir.

Aktif: Tahm Kench ağzını açarak takım arkadaşlarından birini midesine alır. Midesine biri girdiğinde ya da Tahm Kench tek başına gitme kararı alırsa odaklanmaya başlar ve altında bir girdap oluşur. Girdabın içine daldıktan birkaç saniye sonra hedef konumda tekrar belirir. Lezzet Yolculuğu’nun menzili çok geniştir, ancak karşılığında oldukça uzun bir kullanma süresi vardır.

 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...