mustangt Oluşturuldu: Aralık 25, 2015 Share Oluşturuldu: Aralık 25, 2015 2.client açarken açık bir oyun tespit edildi bu versiyonda multi aktif değildir diyor :S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
beykozlu28 Aralık 25, 2015 gönderildi Share Aralık 25, 2015 gönderildi 19xxde multi yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mustangt Aralık 25, 2015 gönderildi Yazar Share Aralık 25, 2015 gönderildi 19xxde multi yok test aşamasında diye duydumda Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Aralık 25, 2015 gönderildi Share Aralık 25, 2015 gönderildi var multi herkes de sorunsuz çalışır gibi bir durum yok, o yüzden test. Client açıldığında pencere isminin Knight OnLine Client olmadığına dikkat edin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mustangt Aralık 26, 2015 gönderildi Yazar Share Aralık 26, 2015 gönderildi var multi herkes de sorunsuz çalışır gibi bir durum yok, o yüzden test. Client açıldığında pencere isminin Knight OnLine Client olmadığına dikkat edin. pencere ismi knight online client oluyor usta nası değiştircem onu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Aralık 26, 2015 gönderildi Share Aralık 26, 2015 gönderildi pencere ismi knight online client oluyor usta nası değiştircem onu koxp değiştirir, değiştirmiyorsa sıkıntı vardır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mustangt Aralık 26, 2015 gönderildi Yazar Share Aralık 26, 2015 gönderildi koxp değiştirir, değiştirmiyorsa sıkıntı vardır değişmiyo valla öyle başlıyor öğlen felan boş olunca bi bağlanıp bakablrmsn hacım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
lhrnl Aralık 26, 2015 gönderildi Share Aralık 26, 2015 gönderildi soacs da var mı multi ben kolanladım botu ve clienti açamıyorum multi var diye aldım botu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Mustafa KALKAN Aralık 26, 2015 gönderildi Share Aralık 26, 2015 gönderildi çalışıyor arkadaşlar sorunsuz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
crayz15 Aralık 26, 2015 gönderildi Share Aralık 26, 2015 gönderildi çalışıyor arkadaşlar sorunsuz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wapsoner96 Aralık 27, 2015 gönderildi Share Aralık 27, 2015 gönderildi ismi değişik herşey aynı yaptım olmuyor yardım lütfen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Aralık 27, 2015 gönderildi Share Aralık 27, 2015 gönderildi ismi değişik herşey aynı yaptım olmuyor yardım lütfen 2 client ve 2 koxp kopyası oluştur 1. koxpla 1. clientin yerini göster 2. koxpla 2. clientin yerini göster bunları yapmadan önce koxpu yönetici olarak çalıştır her ihtimale karşı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar