nuriyilmaz41 Oluşturuldu: Aralık 27, 2015 Share Oluşturuldu: Aralık 27, 2015 Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar. ben botu videodaki tarifdeki gibi manuel rotada ayarlıyorum bırakıyorum kazıyor vs. güzel bi sıkıntı yok bankayada atıyor itemleri ama silver coin ler birikiyor inventory de bitek onları ne satıyor nede bankaya atıyor o ayarlardan biraz bahsedemisiniz rica etsem ? Silver coinler inventoryde birikiyor gem düşmesi için yer kalmıyor. rpr kısmında item satma seçeneğinde var ama videoda oraya dokunmayın dediği için ellemıyorum nasıl hallederim bı yardım ederseniz sevinirim. şimdiden sağolun. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Aralık 27, 2015 gönderildi Share Aralık 27, 2015 gönderildi Satılacaklar listesine Silver Coin silver coin Silver coin silver Coin bu 4lü kombinasyonu ekle ( her ihtimale karşı 4 yaptım ) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mustangt Aralık 27, 2015 gönderildi Share Aralık 27, 2015 gönderildi o sorun bendede var ya 62 kağıtları birikiyor atmıyor bankaya Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Aralık 27, 2015 gönderildi Share Aralık 27, 2015 gönderildi o sorun bendede var ya 62 kağıtları birikiyor atmıyor bankaya aynı şekilde 62 kağıtlarının ismini satılacaklar listesine ekle Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar