batuse123 Oluşturuldu: Aralık 27, 2015 Share Oluşturuldu: Aralık 27, 2015 Açık oyuna bağlan seçeneğinden koxpu çalıştırabiliyorum bir tek çünkü multi client kullanıyorum. Koxpu açtığım an dc falan yazısı gelmeden oyundan atıyor öncesinde bu olmuyordu ACİL YARDIMM Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
oguzhan39 Aralık 27, 2015 gönderildi Share Aralık 27, 2015 gönderildi aynen suan sunucu hatası veriyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
batuse123 Aralık 27, 2015 gönderildi Yazar Share Aralık 27, 2015 gönderildi Herkesde mi var bu sorun ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bariszile Aralık 28, 2015 gönderildi Share Aralık 28, 2015 gönderildi bendede var Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Aralık 28, 2015 gönderildi Share Aralık 28, 2015 gönderildi Hata kodu varsa sorunuzu cevaplarım fakat hata kodu yoksa ortada cevap veremem Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
HayatOFFline Aralık 29, 2015 gönderildi Share Aralık 29, 2015 gönderildi Açık oyuna bağlan seçeneğinden koxpu çalıştırabiliyorum bir tek çünkü multi client kullanıyorum. Koxpu açtığım an dc falan yazısı gelmeden oyundan atıyor öncesinde bu olmuyordu ACİL YARDIMM yönetici olarak aç ben devamlı öyle acıyorum multı hıc bıbr sıkıntı yok kardeşşşşş Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Aralık 29, 2015 gönderildi Share Aralık 29, 2015 gönderildi http://devilcrafty.net/topic/4551-sunucu-ile-baglanti-kesildi-hatasi/ tek konu altında lütfen. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar