M3HM3TK4 Oluşturuldu: Aralık 27, 2015 Share Oluşturuldu: Aralık 27, 2015 (düzenlendi) Merhaba sevgili arkadaşlar bugün sizlere Whaff Rewards adlı android uygulamayı tanıtıcağım. uygulama çok kolay kazandırıyor ve cok yüksek paralar kazanma sansınız var.Önceliklenasıl kazandırdığı hakkında kısa bilgi vereyim. uygulamanın size sundugu diğer uygulamaları indirerek veya video izliyerek Facebook arkadaş davet ederek çok yüksek meblalarda kazanabiliyosunuz. Öncelikle Kurulumla Başlıyalım. Sizin yapmanız gerekenler sadece; 1) Play Storeden WHAFF Rewards İndirmek. 2) Facebook hesabınız ile giriş yapmak.İsteseniz fake hesap ilede giriş yapabilirsiniz.3) İnvite KOD Yerine CA89338 Yazarsanız kayıt olur olmaz para ile başlarsınız.(Bu kod sayesinde giriş yaptınızda Hem siz hem ben para kazanırım.) 4) Artık kazanmaya hazırsınız.Oturdugunuz yerden keyfini çıkartın. Para Kazanma Yolları ;1) Premium Picks:Bu kısımda genelde bir oyun verilir ve sizden günde 5 dk bu oyunu oynamanız falan istenir. Bu isteği yerine getirirseniz belli bir miktar para kazanırsınız. Ayrıca oyunu silmezseniz de gün başına belli bir miktar para kazanırsınız. 2) Whaff Picks: Burada da google play'den seçilmiş oyunlar verilir bunları indirirseniz ne kadar kazanacağınız altında yazar. Bu oyunları indirip 10 saniye açık tuttuktan sonra bildirimlere paranızın geldiğine dair bir bildirim gelecektir. Geldikten sonra oyunu silebilirsiniz.3) Other Picks: Bu kısımda 4 adet farklı şirketin yaptığı reklamlardan sizden istenen şeyi yaparak para kazanabiliriz. Genelde anket doldurma, küçük oyunlar indirme vb. şeyler istenir. 4) Ayrıca uygulamanın facebook sayfasını beğenerek, google play sayfasında oy vererek, facebook arkadaşlarımızı davet ederek, ve ana menüde en sol kısma gelip "friends invite" kısmından kendi kodumuzu alıp uygulamaya yeni başlayanların girmesi için kodumuzu vererek para toplayabiliriz. Hemen unutmadan söyleyeyim, eğer benim sayemde bu uygulamayı kullanmaya başladıysanız girişte referans kodu kısmına CA89338 yazarsanız memnun olurum. Hem siz hem de ben 0,30 $ kazanmış olacağız. ÖDEME YÖNTEMLERİ; 1-Xbox Live Grid Card 2-Amazon Grid Card 3-Google Play Grid Card 4-Steam Grid Card 5-Facebook Grid Card 6-İTunes Grid Card 7-PAYPAL ÖDEME KANITI BANA AİTTİR... Aralık 28, 2015 tarihinde M3HM3TK4 tarafından düzenlendi caynen buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
caynen Aralık 27, 2015 gönderildi Share Aralık 27, 2015 gönderildi Ödemeyi nasıl ve nerden alıyoruz paypala hesapmı acmak gerekiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
M3HM3TK4 Aralık 28, 2015 gönderildi Yazar Share Aralık 28, 2015 gönderildi Ödemeyi nasıl ve nerden alıyoruz paypala hesapmı acmak gerekiyor Hangi yöntemi istiyorsanız O yöntemle alıyorusunuz. Attığım resimden bakabilirsiniz. Ödeme yöntemlerinin bazıları orda mevcut. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
M3HM3TK4 Aralık 29, 2015 gönderildi Yazar Share Aralık 29, 2015 gönderildi güzel paylaşım teşekkürler. Herkes kazanabilir bu yöntemle Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Leipzig Aralık 29, 2015 gönderildi Share Aralık 29, 2015 gönderildi AppStore için yok sanırım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
M3HM3TK4 Aralık 29, 2015 gönderildi Yazar Share Aralık 29, 2015 gönderildi AppStore için yok sanırım. Aynen bende ilk zaman bulamamıştım şuan için yok (: Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
M3HM3TK4 Ocak 20, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 20, 2016 gönderildi Evet arkadaşlar sizde deneyebilirsiniz.Herşey ortada. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
M3HM3TK4 Ocak 25, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 25, 2016 gönderildi Ödeme kanıtlı . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sezerico Şubat 2, 2016 gönderildi Share Şubat 2, 2016 gönderildi Teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar