Transman1 Oluşturuldu: Aralık 29, 2015 Share Oluşturuldu: Aralık 29, 2015 merhabalar. Az önce 15 günlük aktay bottan aldım. Fakat tıkladığımda daha üye olamadan sunucu ile bağlantı kesildi hatası alıyorum. Acaba bottamı sıkıntı var yoksa bendemi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tolgabozkurt Aralık 29, 2015 gönderildi Share Aralık 29, 2015 gönderildi sunucu tasıma var dostum anasayfayı oku. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sRkan61 Aralık 29, 2015 gönderildi Share Aralık 29, 2015 gönderildi Sunucular Saldırı gördüğünden dolayı taşınma sürecinde şuanda dostum. Tüm herkezde aynı sıkıntı var.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Transman1 Aralık 29, 2015 gönderildi Yazar Share Aralık 29, 2015 gönderildi Tamam arkadaşlar teşekkür ederim. Forumda yeniyim ana sayfayı vs pek anlamadığımdan konu açtım. İyi akşamlar dilerim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cati15 Aralık 29, 2015 gönderildi Share Aralık 29, 2015 gönderildi sikeyim sunucu taşımanızı kaç saat oldu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar