Onuralp Acar Oluşturuldu: Aralık 30, 2015 Share Oluşturuldu: Aralık 30, 2015 arkadaşlar bilgisayar performansı ile de alakalı olabilir ancak 10 gündür 3x multi kullandığım bilgisayarımda üçüncü karakterim loading [2] %XX'de takılı kalıyor ve knight online yanıt vermiyor hatası vererek tamamaen donuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardım ederseniz çok sevinirim, hepinize iyi forumlar. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kartal67 Aralık 30, 2015 gönderildi Share Aralık 30, 2015 gönderildi clientın bozulmus olabılır bı yenıleyıp dene olmuyorsa yenı surumdekı mevcut kasmadan dolayı acamıyorsundur cok cpu yıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
FIRAT GÜNDO Aralık 30, 2015 gönderildi Share Aralık 30, 2015 gönderildi aynı problem bendede var 3x multı açarken 2 ciyi açamaz oldum bi açıklaması varmı acaba bunun ??? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Onuralp Acar Aralık 30, 2015 gönderildi Yazar Share Aralık 30, 2015 gönderildi clientın bozulmus olabılır bı yenıleyıp dene olmuyorsa yenı surumdekı mevcut kasmadan dolayı acamıyorsundur cok cpu yıyor 7.0.5'de başlamıştı aynı sorun, devil'in bir yorumunu buldum bu konuda, sorunun xSkip'te olduğunu, güncellemede geriye alabileceklerini söylemiş. Bekleyeceğiz artık. Yine de çözüm bulabilen birisi olursa bizimle de paylaşsın :) +Ben edit client kullanarak 3x açabildim dün gece, ancak bu sabah edit clientten girdiğim anda oyunda atmaya başladı. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mustangt Aralık 30, 2015 gönderildi Share Aralık 30, 2015 gönderildi aynen yeni sürüm fazla cpu yiyor cpu %100 oluncada işlem yapamayıp dc veriyor bundan olabilir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kartal67 Aralık 30, 2015 gönderildi Share Aralık 30, 2015 gönderildi xskıple alakası yok arkadasım sadece multı ıle oyuna gırıyorum 8 clıent %25 %30 cpu aktaybotu bı aktıf edıyorum clıentlerde 4 . clıent aktıf ken daha Cpu %100 e fırlıyor 7.0.4 versiyonu geri istiyorum ben sahsen sorunsuz du Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Aralık 30, 2015 gönderildi Share Aralık 30, 2015 gönderildi (düzenlendi) Tamamen xSkip ile alakalı bir durum @kartal67 %25 %30 Cpu tüketmesi başlı başına bir saçmalık zaten maksiumum tüketmesi gereken %10 oda maksimum diyorum, koxp ile %15 olurdu normal şartlarda save cpu ilede %5-8 cpu arasında dolaşırdı client başı. Aralık 30, 2015 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar