Jump to content
  • Kaydol

Normlade 3x multi açıyordum, şimdi üçüncüsü yanıt vermiyor, yardım lütfen

Onuralp Acar
 Share

Önerilen Mesajlar

arkadaşlar bilgisayar performansı ile de alakalı olabilir ancak 10 gündür 3x multi kullandığım bilgisayarımda üçüncü karakterim loading [2] %XX'de takılı kalıyor ve knight online yanıt vermiyor hatası vererek tamamaen donuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardım ederseniz çok sevinirim, hepinize iyi forumlar.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

clientın bozulmus olabılır bı yenıleyıp dene olmuyorsa yenı surumdekı mevcut kasmadan dolayı acamıyorsundur cok cpu yıyor

7.0.5'de başlamıştı aynı sorun, devil'in bir yorumunu buldum bu konuda, sorunun xSkip'te olduğunu, güncellemede geriye alabileceklerini söylemiş. Bekleyeceğiz artık. Yine de çözüm bulabilen birisi olursa bizimle de paylaşsın :)

+Ben edit client kullanarak 3x açabildim dün gece, ancak bu sabah edit clientten girdiğim anda oyunda atmaya başladı.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Tamamen xSkip ile alakalı bir durum @kartal67 %25 %30 Cpu tüketmesi başlı başına bir saçmalık zaten maksiumum tüketmesi gereken %10 oda maksimum diyorum, koxp ile %15 olurdu normal şartlarda save cpu ilede %5-8 cpu arasında dolaşırdı client başı.

tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...