ByKAYA Oluşturuldu: Aralık 31, 2015 Share Oluşturuldu: Aralık 31, 2015 (düzenlendi) 19xx Bütün serverlara göre ayarlanmış hafifletilmiş object ve fx dosyası Kullanımı : Clientin içerisindeki Object ve Fx dosyasını silip rar'dan çıkardığınızı atın ve oyuna girin bu kadar İndirme Linki : TIKLA İNDİR Rar Pas : ByKAYA (Büyük Küçük Harf Duyarlıdır ) Edit DevilCraft : Options ayarlarınızı da bu şekil ayarlayın. Ocak 13, 2017 tarihinde ByKAYA tarafından düzenlendi ByKAYA, DEVILCRAFT, caner1384 ve 5 others buna tepki gösterdi 8 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Timci Aralık 31, 2015 gönderildi Share Aralık 31, 2015 gönderildi Eyvallah hocam iyi oldu bu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ByKAYA Aralık 31, 2015 gönderildi Yazar Share Aralık 31, 2015 gönderildi Resim link : http://prntscr.com/9kpvfx Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Timci Aralık 31, 2015 gönderildi Share Aralık 31, 2015 gönderildi Hocam neden link gözükmüyor? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Dowdy Aralık 31, 2015 gönderildi Share Aralık 31, 2015 gönderildi çok güzel oldu vallaha Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Yiğit Åžen Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi hadi be teşekkür ederiz amma ve lakin büyük üstadın ellerindende görmek istiyorum @DEVILCRAFT dosya temizmi el atarmısın rica etsek güvenebilirmiyiz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi hadi be teşekkür ederiz amma ve lakin büyük üstadın ellerindende görmek istiyorum @DEVILCRAFT dosya temizmi el atarmısın rica etsek güvenebilirmiyiz Client dosyaları olduğu için sorun olmaz içinde, çalıştırılabilir dosya barındırmaz çünkü tabi koyanlar olabilir onları söylersiniz ama indirdim baktım sorun yok dediklerini yap ve dene Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Yiğit Åžen Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi Client dosyaları olduğu için sorun olmaz içinde, çalıştırılabilir dosya barındırmaz çünkü tabi koyanlar olabilir onları söylersiniz ama indirdim baktım sorun yok dediklerini yap ve dene Adamın dibi ya adamın kare köküsün. teşekkür ederim ilginden dolayı hayırlı geceler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Yiğit Åžen Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi ARKADAŞLAR ŞUANDA DENEMİŞ BULUNMAKTAYIM GERÇEKTEN YENİ YILIN EN GÜZEL HEDİYESİ. SÜPER BİRŞEY :) BENCE BUNUN POST SAYISI ARTIRILMALI YADA KORUMAYA ALINMALI HER FORUMDA DOLAŞMAMALI BENİM EN BÜYÜK TAVSİYEM BU OLUR İYİ GECELER HERKESE.... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
metinguven Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi Teşekkürler çok iyi oldu :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sabrifurkan Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi tesekkurler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Transman1 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi Link bulamadım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Transman1 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi İndirilmiyor tıkladığımda sayfayı geri açıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mustyh16 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi aynen tikla indir dedimde konuya tekrar giriyor indirmiyor.!! Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi Düzelttim linki, bozmuşum ^^ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mustyh16 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi Düzelttim linki, bozmuşum ^^ Gizli metin İçeriği Görebilecek Kullanıcı -> ' p=5' link gitti şimdide bu yazıyor . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
D3WİL35 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi teşekkürlerrrrrrrr Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0kocha Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi ELLERİNE SAĞLIK USTAD Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi 19xx Bütün serverlara göre ayarlanmış hafifletilmiş object ve fx dosyası Kullanımı : Clientin içerisindeki Object ve Fx dosyasını silip rar'dan çıkardığınızı atın ve oyuna girin bu kadar 5 post sınırı vardır Edit DevilCraft : Options ayarlarınızı da bu şekil ayarlayın. Bro client güzelde şöyle bir sorunum var; Normalde 5sanıyede girdiğim oyuna şimdi 5dk data yüklüyor var mı bir bilgin? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Yiğit Åžen Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi (düzenlendi) evet @DEVILCRAFT ilginden dolayı teşekkür ederim böyle büyük bir şeyin altında yine tabikide senin imzan olmadan olmaz. son olarakta bir isteğim olacak gözlemlerime göre golden mattock kazı yaparken yere vururken ufak bır efekt yapıyor ve bu cıddı anlamda kasma yapıyor bunuda ortadan kaldırdıgımızda sorunlar cozumlenmıs olacaktır. :) @byKAYA seninde ellerin dert görmesin. Ocak 1, 2016 tarihinde Zaaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
FIRAT GÜNDO Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi ellerine saglık Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
monblue007 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi HELAL HOCAM Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dede1515 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi işe yarayacak bişy. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kd1 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi sunucu sizdede gitti mi ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar