HayatOFFline Oluşturuldu: Ocak 1, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 1, 2016 dıger 2 çar bankaya boşaltıyor ama dıger 3n cü çarda bankaya gıttıgınde "Could not access storage" hatası alıyorum sebebi ne olabılır? ( banka boş ) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kartal67 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi Botu Sıfır olan ıle deyıstır bendede charlardan bırınde town sıkıntısı vardı town atmıyordu yuruyup gıdıp gelıyordu dagdan tasdan sıfırlayınca duzeldı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
HayatOFFline Ocak 1, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 1, 2016 gönderildi Botu Sıfır olan ıle deyıstır bendede charlardan bırınde town sıkıntısı vardı town atmıyordu yuruyup gıdıp gelıyordu dagdan tasdan sıfırlayınca duzeldı sıfır olan ile derken botu yenıdenmi clıentte atayım? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kartal67 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi sıfır olan ile derken botu yenıdenmi clıentte atayım? evet hem clıentı sıfırla hemde botu sıfır kurulum olsun yanı bot ayarlarını fln sıfırdan yap ben bu sekılde yapmıstım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
HayatOFFline Ocak 1, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 1, 2016 gönderildi evet hem clıentı sıfırla hemde botu sıfır kurulum olsun yanı bot ayarlarını fln sıfırdan yap ben bu sekılde yapmıstım eyw saolasın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi Koordinatlarınızı tekrar kontrol edin uzakta kalmasın npclerden Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar