batuse123 Oluşturuldu: Ocak 1, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 1, 2016 Sunucuda sorun var heralde koxp gitti şuanda.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
name020 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi sunucuyu resetledıler gelır bırazdan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yasin41 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi aynen devil gelir simdi çözer Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bnikaido Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi tamamen düzelseydi bi cok güzel olacak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bibi456 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi valla artık sorun yaşamaktan sıkıldım ya hadi bir süre göz ardı ettikte 1. ayımı bitiricem artik koxpta ne dcsi bitti ne bağlanti hatası bilmiyorum şansızlık mı yoksa paraya kıyıp kaliteli hizmet mi almıyorlar çözemedim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aliwes21 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi gelince yazar mısınız arkadaşlar ona göre relog atcam Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
_2PaC_ Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi speedybot ta gitti devilcraft ta aktay da yoklar allah verede erken anlarlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yasin41 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi kardesim ne sorunu arada olan bişey yani yazıyosunuz buraya durmaadan sıkıntı diye valal ben menunum arada olur boyle seyler biraz yapıcı olun 20 tl ye gore getirisi cok olan bişey işi biliyosan bi sv bunun sayesinde ucar gidersin burda kotu yorum yapmanın mantıgı yok reset olmuştur bişey olmuştur hallederler birazdan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
shorty Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi yav kardesım yemegı beklıyonuz nıye ıhtıyacın var dımı sıkayet edıyon mu beklerken edıyosan yeme he yemek gelır yok tuzlu yok soguk yok sıcak yok bu ee sende bunu yemek gıbı dusun mukenmell olcak degıl ılla ufak tefek arzaları var he sıkıldıysan yok bıktım dıyosan almassın olur kusun bi tuyu dustu dıye kus olmez yanı kanka takma kafana yak cuvaranı adamlar robot degıl dk bası buraya yazıyon kendı yyerıne koy canım al bı sıgara yak ac bı azer baba ısın rumuz : ölu ınsanlar goruyom dostum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Mustafa KALKAN Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi dün gecede afk bıraktım yine sunucu gitti her gece böyle sunucumu gitcek afk bırakamıyoz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
qwexd2 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi sunucu geldi sanırım arkadaşlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aliwes21 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi arkadaşlar roniaonline de kutu acarken listeyi actıgımda buss ve coin gözüküyo istediklerimi yazınca da toplamıyor her şeyi alıyor , sizde de öyle mi ? bu kutu acarken istediğimiz itemi almasını nasıl ayarlayacagız bilen war mı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kd1 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi dc flashlara verdiğim paralarla bi aile geçiniyor :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dede1515 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi rotayi cızdıgım halde potcuya gidecegi zaman kordinatları cok gec gidiyor ve bir 2 kordinattan sonra duruyor yerinde rprde ve satışta bir sıkıntı yok ama potcuda sıkıntı var . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aliwes21 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi yok mu su kutuları ayarlamayı bilen ya ? istediğimiz itemleri almıyo hepsini topluyo nasıl ayarlciaz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dede1515 Ocak 1, 2016 gönderildi Share Ocak 1, 2016 gönderildi yok mu su kutuları ayarlamayı bilen ya ? istediğimiz itemleri almıyo hepsini topluyo nasıl ayarlciaz listeden topla dıceksın listeye istediklerini yazıcan bire bir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar