Onuralp Acar Oluşturuldu: Ocak 2, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 2, 2016 7.0.5'te sorunsuz 3 char ile oynayabiliyorum. 2 charla %40 cpu ile oyunda oluyorum, 3. charı oyuna sokmaya çalıştığımda loading ekranının en sonuncusunda donup kalıyor ve yanıt vermiyor (yan chardan online olduğunu görüyorum karakterimin ancak oyun ekranı gelmiyor) ya da oyuna giriyor fakat ya başka bir clientin kapanmasına sebep oluyor ya da kendisi kapanıyor. Ne yapsam bu sorunu çözebilirim? Denediklerim; -tüm botlar ayrı klasörlerde, hepsinin kendine özel clientleri var, tüm botlar ve clientler yönetici olarak çalıştırılır vaziyette. -görev yöneticisi>ayrıntılar>benzeşmeyi ayarla sekmeleri ile tüm exe'leri yalnızca cpu0 tikli olarak çalıştırma. Not: nadiren 3 charın 1-2 saat oyunda kaldığu oldu (2kez) ancak devamında yine bir clienti kapanmış buldum. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 2, 2016 gönderildi Share Ocak 2, 2016 gönderildi İp sınırlandırması yüzünden 2 char online kalabiliyor ( her serverda yok bu sınırlandırma ) 2 chardan sonra her 2 char için proxy kullanılması gerekiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Onuralp Acar Ocak 2, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 2, 2016 gönderildi İp sınırlandırması yüzünden 2 char online kalabiliyor ( her serverda yok bu sınırlandırma ) 2 chardan sonra her 2 char için proxy kullanılması gerekiyor oynadığım serverda 4 karaktere izin var, arkadaşım 4 karakter ile aralıksız maden yapabiliyor, yapabileceğim bir şey var mı acaba proxy dışında? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 2, 2016 gönderildi Share Ocak 2, 2016 gönderildi oynadığım serverda 4 karaktere izin var, arkadaşım 4 karakter ile aralıksız maden yapabiliyor, yapabileceğim bir şey var mı acaba proxy dışında? Teamviewer bırak özelden bir göz gezdireyim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Ocak 2, 2016 gönderildi Share Ocak 2, 2016 gönderildi Kısmen aynı sorun bendede var 2karakterde sorun olmuyor. 3. karakterde belli bir süre sonra bazen 1 saat bazen 5 saat sonra kapat hatası veriyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar