karamsa Oluşturuldu: Ocak 2, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 2, 2016 bu soach bot almayı düşüomda pedal alcaktım ama bunu gördm işe yarıormu bn hem asas hem pri oynıcam asas tamamda priest da bişe ypaarmı pklarda fln yardımcı olrsanız sevinirmm abilerim :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 2, 2016 gönderildi Share Ocak 2, 2016 gönderildi Pedaldan daha kullanışlı olduğu kesin özellikle asas için oto minor + oto mp yürürken cure atma gibi şeyler yani Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
karamsa Ocak 2, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 2, 2016 gönderildi peki abi prrist te nasıl ? bide lostkoda çalışrmı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
karamsa Ocak 2, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 2, 2016 gönderildi bide ben indirdim kullanıcı admımı fln yazıom oyna gidio sonra atıı bu daha satın almadımdan mı oluor ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 2, 2016 gönderildi Share Ocak 2, 2016 gönderildi bide ben indirdim kullanıcı admımı fln yazıom oyna gidio sonra atıı bu daha satın almadımdan mı oluor ? evet satın almadığın için, priest için pek kullanışlı olacağını sanmıyorum nedeni ise heal veya atak yaparken başka bir skill basamama engeli var kısacası pedalında bir etkisi olamaz bu duruma Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
karamsa Ocak 3, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 3, 2016 gönderildi yani abide bu asas da çok olsun isitom ya almayı düşüom yni asas da iyi dimi abi oto skill varmı bide ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar