Yiğit Åžen Oluşturuldu: Ocak 2, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 2, 2016 DevilCraft ailesi içerisinde yapılan paylaşımlardan o kadar memnunum ki anlatamam gerçekten süper paylaşımlarda bulunuyor bazı arkadaşlarımız(üstadlarımız) geçtiğimiz günlerde bir istek yaptım akşamında @byKAYA tarafından client'e ek bir dosya paylaşıldı.ki @DEVILCRAFT ile de tam konuşurken gördüm boş vaktinde yapacağını söylerken @byKAYA hızır gibi yetişti. :) Yaptığı Hafifletilmiş Client çalışması ile gerçekten büyük bir şey yapmış bulundu. Hafifletilmiş Client'e ek olarakta aşağıdaki gördüğünüz fotoğrafdaki efektleri kaldırabilecek bir editör daha yardımcı olduğunda gerçekten tüm her şey hallolmuş olacak bilgisayarımdan daha çok verim alacağım. Çok uğraştım fakat editörlerden hiç bir şey anlamadım kendim yapmak için o konuda pek de becerikli değilim galiba. :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Krizoprase Ağustos 29, 2016 gönderildi Share Ağustos 29, 2016 gönderildi up+ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar