Jump to content
  • Kaydol

Client CPU Kullanımını Azaltma

DEVILCRAFT
 Share

Önerilen Mesajlar

CPU Kullanımı xSkip ile normal şartlarda %20-21 arası dolaşıyor koxpta buna dahil olunca %25e kadar varıyor
Göstereceğim ayarlar ile %60a kadar CPU Tüketimini Clienti çok kastırmadan düşüreceğiz.

Gerekli olanlar ;

Oyuna koxpla girdiğimizi farzederek Görev Yöneticisini açıyoruz ve varsa bu buttonu post-1-0-69936400-1451777188.png  tıklıyoruz ( Yönetici olarak çalıştır yani eğer gözükmüyorsa gerek yoktur )

Resimlerdeki ayarları yapıyoruz ( Diğer Clientler için CPU 1 - CPU 2 seçiniz kısacası bölüştürünüz yada CPU 0'a yüklenin ^^ ( test etmedim aceleden tek cliente uyguladım :D)

post-1-0-03721800-1451776645.png----->post-1-0-17230500-1451776642.png

Sonuç olarak bu duruma geliyor.

post-1-0-19421200-1451777397_thumb.png

Daha fazla Client'e uygulayıp sonuçlarınızı bu konu altına yazarsanız bana da teşekkür etmiş olursunuz ^^ 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

CPU Kullanımı xSkip ile normal şartlarda %20-21 arası dolaşıyor koxpta buna dahil olunca %25e kadar varıyor
Göstereceğim ayarlar ile %60a kadar CPU Tüketimini Clienti çok kastırmadan düşüreceğiz.

Gerekli olanlar ;

Oyuna koxpla girdiğimizi farzederek Görev Yöneticisini açıyoruz ve varsa bu buttonu post-1-0-69936400-1451777188.png  tıklıyoruz ( Yönetici olarak çalıştır yani eğer gözükmüyorsa gerek yoktur )

Resimlerdeki ayarları yapıyoruz ( Diğer Clientler için CPU 1 - CPU 2 seçiniz kısacası bölüştürünüz yada CPU 0'a yüklenin ^^ ( test etmedim aceleden tek cliente uyguladım :D)

post-1-0-03721800-1451776645.png----->post-1-0-17230500-1451776642.png

Sonuç olarak bu duruma geliyor.

post-1-0-19421200-1451777397_thumb.png

Daha fazla Client'e uygulayıp sonuçlarınızı bu konu altına yazarsanız bana da teşekkür etmiş olursunuz ^^ 

Teşekkürler kısa bı ara verdim Gmr game de 19xx bot calısırsa eger orda deniyecegim

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

inanmayarak yaptım bu kadar da olmaz ya çalıştı  :blink: 

not: beyler kesinlikle denemeyin önermiyorum aksi takdirde golden mattock yetiştiremezsiniz :lol: :lol: 

@DEVILCRAFT ' inda dediği gibi >>>  :doge:  :doge:  :doge:  :doge:  :doge:  :doge:

tarihinde Yiğit Şen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Sorun alt tab yapınca düzeliyor. Fakat her hangibir CPU ayarlayamıyorm. L117BG.png

'' İşlem tamamlanamadı. '' sorunununu da çözdüm sanırım. Öncelikle koxp ile oyuna girerken '' oyunu tüm çekirdeklere dağit '' kısmı seçili ise onun tikini kaldirip oyuna girin. Girdiğiniz zaman tekrar işlem benzeşimi penceresinden ayarınızı yapın. Pencere halâ ekranın sol alt tarafına kaçıyorsa, buradaki püf nokta hızlı davranıp CPU seçip tamam demektir. Yani pencere sol alta kaçmadan işleminizi halledin. Kaçtıktan sonra alt tab ile ekrana tekrar geliyor fakat yukarıda belirttiğim '' işlem tamamlanamadı '' hatasını veriyor.

tarihinde Erhan666 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

6. açılmıyor ya bende :) i5 lenovo z 580 2.5 ghz 2 ekran 8 ram. 120 ssd forever knight win 8.1 :) dc yiyen charlar için çözüm yolu buldum tabi paralı :) 19xx sadece multi satılıyor onunla 7 client açtım manuel olunca rpr ust boşalt falan çok sıkıcı idi yoksa daha fazla acardım dınlenmeme vakıt kalmadıgı ıcın bunu tekrar aldım ama onunda faydası şu ondan giriyorum dc yediklerinde sonra bunla baglanıyorum. diğerlerini oyundan çıkarmam gerekmıyor :) ama 6. açılıyor charı açıyorum 10 sanıye snra otomatik kapanıyor. ne yaptıysam açamadım 6. yı cpu da yer kalmadıgından olabilir mi elçi ?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

6. açılmıyor ya bende :) i5 lenovo z 580 2.5 ghz 2 ekran 8 ram. 120 ssd forever knight win 8.1 :) dc yiyen charlar için çözüm yolu buldum tabi paralı :) 19xx sadece multi satılıyor onunla 7 client açtım manuel olunca rpr ust boşalt falan çok sıkıcı idi yoksa daha fazla acardım dınlenmeme vakıt kalmadıgı ıcın bunu tekrar aldım ama onunda faydası şu ondan giriyorum dc yediklerinde sonra bunla baglanıyorum. diğerlerini oyundan çıkarmam gerekmıyor :) ama 6. açılıyor charı açıyorum 10 sanıye snra otomatik kapanıyor. ne yaptıysam açamadım 6. yı cpu da yer kalmadıgından olabilir mi elçi ?

sen yine iyi açmişin i5 dört çekirdek 3,2 mghz 8ram 2ekran ile ben aktayın botuyla makx 3 client açiyorum o bile belli bir vakit sonra kapat veriyor yada dc oluyor. Senin dediğin sadece multi ile 6 çar açma olayi ise sadece multi ye para vermene gerek yok aynı şeyi aktayin botu ile de yaparsın. Aktayla oyuna gir açilan koxpu kapat aynı şey. Ayrıca o senın sadece multi dediğin aktaydan  daha çok CPU yiyor. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

hocam neymis su dc yiyen charlar icin cözüm söylermisin ? 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

sen yine iyi açmişin i5 dört çekirdek 3,2 mghz 8ram 2ekran ile ben aktayın botuyla makx 3 client açiyorum o bile belli bir vakit sonra kapat veriyor yada dc oluyor. Senin dediğin sadece multi ile 6 çar açma olayi ise sadece multi ye para vermene gerek yok aynı şeyi aktayin botu ile de yaparsın. Aktayla oyuna gir açilan koxpu kapat aynı şey. Ayrıca o senın sadece multi dediğin aktaydan  daha çok CPU yiyor. 

kardeşim ben oyuna ömrümü adadım :D 1. o multi daha az cpu yiyor. 2. aktay la gir kapat aynı şey değil. 3. aktayla dc yerse charın 1 tanesi oyuna sokman için oynda 1 tane kalacak şekilde çıkarman gerekiyor ya da proksi alıcaksın en mantıklısı  bu multi ile sokup aktayla devam ettirmek en az cpu böyle yer ben 11 tane açtım onunla açabılecek varsa açsın aktayla açamazsın ama 11 tane açıp hepsini tek tek yapmak nerde sıkıntı 5 tane adam akıllı açılsın yeter. kendı kendıne yapsın uğraşamam 1 gunde ben tum charlara golden alıp ustune gb sattım dusun :)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

evet beyler ronia da 5 aciliyordu 6. da acıldı sorunsuz 6 charla yola devam yavas yavas yukseliyor bilgisayarin alistirmak lazim yakinda pc den duman cikiyor acil yardim diye gelirim şaka şaka ama %100 cpu su anda pc de isinma yok islemlerimde biraz yavaslama var sadece

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

nLm0y0.png  işte ben böyle bir sorun var? 

xSkip yüzünden oluyor o biraz el çabukluğu ister onu yapmak

bilemiyorum sadece 3 client ile test ettim cpu yetersiz kalınca haliylen sorunlarda yanında getirir. adı üstünde işlemci , işlem yapamayacak duruma gelirse duman çıkabilir ^^

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...