Jump to content
  • Kaydol

19xx koxp sorunu

soysal0167
 Share

Önerilen Mesajlar

Aynen usta bende de var dc sorunu ve arkadaşın dediği gibi defalarca deneyerek giriyorum . İlk açmamda sound error veriyor bidaha açiyorum kapat veriyor açilana kadar tekrar tekrar denıyorum . En son giriyorum bellirli bir vakit sonra dc yada kapat veriyor bu sefer oyundayken oluyor. Sistemimde fena değil win 8.1 enterprse i5 i 2,6mghz (3,2e kadar yükseltilebiliyo) 8gb ram gt 635 2gb ekran kartı. Sürekli sarjda yüksek performansda bilgisayar. Açtiğim client sayısıda makx 3 

tarihinde Erhan666 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

bende de aynı sorun var özelden yazmaktan sıkıldım artık,ticket atmaktan sıkıldım artık skype'tan yazmaları saymıyorum. Şu gün çıkarmış olduğunuz daha doğrusu ben şu saat içerisinde gördüğüm ayarları zaten yapıyordum,yönetici olarak çalıştırma Türkçe karakter bulundurmama torrent kullanmama(indirme olayları),deep kapatma vs , bunlara rağmen yazıyorum yine cevap yok. @Devilcrafty inan bu şekilde atar yapmanı hani kimse bu sorunu yaşamıyormuş gibi laf yapmanı anlayamadım.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

HOCAM KOXPDA SUAN HATALAR

1::::OYUNDA ARADA DC YIYORUZ   1-2  SAAT ARASI

2:::ARADA KAPAT HATASI VERIYOR  30-60 DAKIKA ARASI

3::: MADENDE  KOXP OTOMATİKDE DUVARDAN GEÇIYOR

SİSTEMİM ÇOK GUCLU OLMASINA RAGMEN HATA BİLGİSAYARDA DEIL

AMA 1 ŞEY INDIRMEMIZ LAZIMSA ONU INDIRELIM   

İŞLEMCİ:AMD 8350 4.0 GHZ 8 ÇEKIRDEK  16 GB RAM 1600 MHZ DUAL KIT 8X2   EKRAN KARTI 7870 2 GB256 BİT  WİN 7 ULTIMATE

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...