HayatOFFline Oluşturuldu: Ocak 4, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 4, 2016 sunucu gidince botta her hangı bır sıkıntı olunca ne blım bırbırımızden anında haberdar olabılecegımız bır bırımıze sorabılecegımız her hangı bır şey ıcın chat sayfamız olsa guzel olur guncelleme ıcın chat box u kapattnz! Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 4, 2016 gönderildi Share Ocak 4, 2016 gönderildi Chatbox üzerinden ben bilgilendiriyorum anlık olarak elimden geldiğince takipte kalın Yeni sunucu firmasıda sıkıntı çıkarıyor ne yapacağız bilmiyorum sıkıldım bu durumdan. Girişler açık bu arada Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dostlarsa Ocak 4, 2016 gönderildi Share Ocak 4, 2016 gönderildi Bence kapalı kalmadı daha iyi Bi sorun olduğunda Adminler ordan yazıyor herkes görebiliyor aksi taktirde yazdıkları herşeyi kaçırıyoruz heran onlnie olamıyoruz ki Botla ilgili bi sorunu olan vs. konu açar Aynı sorunu yaşayanlar o konudan görüşürz on kirliiğini de önlemiş oluruz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Leipzig Ocak 4, 2016 gönderildi Share Ocak 4, 2016 gönderildi Chatbox geri dönse tabi ki güzel olur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
deviltunc Ocak 4, 2016 gönderildi Share Ocak 4, 2016 gönderildi nasıl açık hcm aynı hatayı veriyor hala Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Ocak 4, 2016 gönderildi Share Ocak 4, 2016 gönderildi Chatbox üzerinden ben bilgilendiriyorum anlık olarak elimden geldiğince takipte kalın Yeni sunucu firmasıda sıkıntı çıkarıyor ne yapacağız bilmiyorum sıkıldım bu durumdan. Girişler açık bu arada benim önerim facenin daha aktif kullanılması ve tüm kullanıcıların oradan iletisimde bulunması bir paylasım altında bütün sorunlar ve yorumlar görülebiliyor sonuçta Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Reaffe Ocak 4, 2016 gönderildi Share Ocak 4, 2016 gönderildi Chatbox aktif olduğunda forum içi aktiflik hatırı sayılır derecede azalır buna mütakiben kapalı kalması adminlerin duyuruları paylaşması bence doğru bir sistem +1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 5, 2016 gönderildi Share Ocak 5, 2016 gönderildi benim önerim facenin daha aktif kullanılması ve tüm kullanıcıların oradan iletisimde bulunması bir paylasım altında bütün sorunlar ve yorumlar görülebiliyor sonuçta Facebook sayfasınıda aktif olarak kullanıyorum fakat chatbox kararım kesindir böylesi herkes için en iyisi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar