DEVILCRAFT Oluşturuldu: Ocak 6, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 6, 2016 (düzenlendi) xSkip yeni bir güncelleme getirmiş koxp'un çalışması açısından bir sorun yaratmıyor fakat içeriğinde şunlar mevcut ; C:\Windows\System32\drivers\etc içerisindeki hosts dosyasınızı günceller ve aşağıdaki sitelere girişinizi kapatır. hosts dosyası içerisinde Internet Download Manager [ IDM ] gibi programlarınızın cracklenmesi için ayarlar olabilir onları da siliyor yani sorun yaşayabilirsiniz o programlarınızda. 127.0.0.1 localhost 127.0.0.1 expbot.net 127.0.0.1 heavenfire.net 127.0.0.1 onlinehile.com 127.0.0.1 klasgame.com 127.0.0.1 yesilyurtgame.com 127.0.0.1 jestko.com 127.0.0.1 frmexe.com 127.0.0.1 knightcrafts.com Ayrıca kesin bir bilgi olduğunu doğrulayamıyorum ama bu güncellemeden sonra "ID Pass" yerinde oyununun kapanması ile karşılaşan legal-illegal oyuncular var. Laftan Anlamayanlar için xSkip Güncellemesinin oyuna ne yaptığını size ss alarak sunuyorum ve halen çözüm getirmediler Ocak 7, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 6, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 6, 2016 gönderildi benım bılgısayarlarım guncel ve ben bu sorunu yasıyorum hanı x skıl guncelleme yoktu ınsanlara cvp vermeden once arastır hmen yalanlıyorsun ınsanları Cevaplarımı iyi oku o zaman koxp için bir güncelleme gelmedi diyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dostlarsa Ocak 6, 2016 gönderildi Share Ocak 6, 2016 gönderildi (düzenlendi) Adam hala koxp için değil diyor ya Kardeş 20-30 kişi koxpla girişlerde sorun var diyor Koxp için gelmiş olsa ne yazar olmamış olmasa ne yazar Koxpun güncellenme ihtiyacı varsa benim gözümde koxp için gelmiştir Ayrıca sanki xSkip güvenlik sistemi koxp ve multilere karşı değil mi (her ne kadar başarısız olsada) Ocak 6, 2016 tarihinde dostlarsa tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 6, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 6, 2016 gönderildi Adam hala koxp için değil diyor ya Kardeş 20-30 kişi koxpla girişlerde sorun var diyor Koxp için gelmiş olsa ne yazar olmamış olmasa ne yazar Koxpun güncellenme ihtiyacı varsa benim gözümde koxp için gelmiştir Ayrıca sanki xSkip güvenlik sistemi koxp ve multilere karşı değil mi (her ne kadar başarısız olsada) Koxp çalışıyor multi için destek yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
HayatOFFline Ocak 6, 2016 gönderildi Share Ocak 6, 2016 gönderildi Koxp çalışıyor multi için destek yok multide bı benmı sıkıntı cekmıyorum anlamadım 40 kısı sıkıntı cekıyor :S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
berkan güçli Ocak 6, 2016 gönderildi Share Ocak 6, 2016 gönderildi Ben oyundan çıkmadım hiç suan 2 multi acık yanlız cıksam giremıcem die korkuyorum :D ne yapmalıyım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rapeme1993 Ocak 6, 2016 gönderildi Share Ocak 6, 2016 gönderildi 4 char sıkıntısız giriyor oyuna DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Ocak 6, 2016 gönderildi Share Ocak 6, 2016 gönderildi (düzenlendi) 5 çar madende 0 sıkıntı :D masaüstünden'de 2 çar sokuyorum toplam 7 çar Ocak 6, 2016 tarihinde rewenqe09 tarafından düzenlendi DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kd1 Ocak 6, 2016 gönderildi Share Ocak 6, 2016 gönderildi (düzenlendi) kardeşim kim ne derse desin dün hiç bir sorun yoktu bu sabah başladı czye girdiğimde bir süre sonra 2-3 belkıde daha fazla saniyelik donmalar oluyor daha sonra düzeliyor veya oyundan atıyor. siteye girdiğimde başkalarındada bu problemın oldugunu gordum demekki bi sorun var edit: bu arada koxp çalışıyor demişsin devilcraft hocam evet koxp çalışıyor ama bir süre sonra oyundan atıyor dediğim gibi Ocak 6, 2016 tarihinde Kd1 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 6, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 6, 2016 gönderildi kardeşim kim ne derse desin dün hiç bir sorun yoktu bu sabah başladı czye girdiğimde bir süre sonra 2-3 belkıde daha fazla saniyelik donmalar oluyor daha sonra düzeliyor veya oyundan atıyor. siteye girdiğimde başkalarındada bu problemın oldugunu gordum demekki bi sorun var edit: bu arada koxp çalışıyor demişsin devilcraft hocam evet koxp çalışıyor ama bir süre sonra oyundan atıyor dediğim gibi desufres1 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Ocak 6, 2016 gönderildi Share Ocak 6, 2016 gönderildi id şifre yerinde direkt atıyor devil sorun nedir acaba Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 6, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 6, 2016 gönderildi id şifre yerinde direkt atıyor devil sorun nedir acaba xSkip güncellemesini yapan kişiye sormak lazım onu konu içeriğine de yazdım bu durumu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Ocak 6, 2016 gönderildi Share Ocak 6, 2016 gönderildi xSkip güncellemesini yapan kişiye sormak lazım onu konu içeriğine de yazdım bu durumu peki o zaman biz botun güncellenmesini bekleyelim hem bi arkadaş konu acmıs log icin mantıklı bir öneri ilgilenirmisiniz :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Ocak 6, 2016 gönderildi Share Ocak 6, 2016 gönderildi Pc resetledikten sonra xskipten bende nasiibimi almaya başladım :D Koxpsuz sorun yok ama koxpla girince kapat hatasi veriyor 10 15 dk içinde. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tolgabozkurt Ocak 7, 2016 gönderildi Share Ocak 7, 2016 gönderildi xskip güncellemesinden sonra bnm kosp uçuşa gecti.D maksimin 200 dk oyund kalıyordu faka suan tan 1250 dk 2 car oyunda.Multilerde sorun yok toplamda 5 car acıyorum.Xskip sadeece bana yaradı herhade :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Derek Ocak 7, 2016 gönderildi Share Ocak 7, 2016 gönderildi (düzenlendi) Hocam xskip'e güncelleme geldi oyuna giremiyoruz aktay hemen yeni sürüm getirsin diyorsunuz koxp'a da Onlinehile' de xskip'in yapımcılarından birinin attığı yorum. Kısaca koxpta şuan problem yok engellendiği falan da yok sorunsuz giriş yapıyoruz. Ama olurda koxp ile ilgili bir çalışma yapılırsa ancak xskip güncellemeleri bittikten tamamlandıktan sonra , aktay koxp u güncellemek için çalışma yapabilir diye düşünüyorum. Üstteki yorumu dikkate alırsak , hergün güncelleme mi getirecek koxp a ? :D Ocak 7, 2016 tarihinde Derek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
M3HM3TK4 Ocak 7, 2016 gönderildi Share Ocak 7, 2016 gönderildi Söleseydin Selam çakardım ünlü olmuşum :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
pilot07 Ocak 8, 2016 gönderildi Share Ocak 8, 2016 gönderildi 412 sayılı hata alıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar