Jump to content
  • Kaydol

xSkip Güncellemesi Hakkında

DEVILCRAFT
 Share

Önerilen Mesajlar

post-1-0-35710800-1452094239_thumb.png

xSkip yeni bir güncelleme getirmiş koxp'un çalışması açısından bir sorun yaratmıyor fakat içeriğinde şunlar mevcut ;

C:\Windows\System32\drivers\etc içerisindeki hosts dosyasınızı günceller ve aşağıdaki sitelere girişinizi kapatır.

hosts dosyası içerisinde Internet Download Manager [ IDM ] gibi programlarınızın cracklenmesi için ayarlar olabilir onları da siliyor yani sorun yaşayabilirsiniz o programlarınızda.

• 127.0.0.1 localhost
  • 127.0.0.1 expbot.net
  • 127.0.0.1 heavenfire.net
  • 127.0.0.1 onlinehile.com
  • 127.0.0.1 klasgame.com
  • 127.0.0.1 yesilyurtgame.com
  • 127.0.0.1 jestko.com
  • 127.0.0.1 frmexe.com
  • 127.0.0.1 knightcrafts.com 

Ayrıca kesin bir bilgi olduğunu doğrulayamıyorum ama bu güncellemeden sonra "ID Pass" yerinde oyununun kapanması ile karşılaşan legal-illegal oyuncular var.

Laftan Anlamayanlar için xSkip Güncellemesinin oyuna ne yaptığını size ss alarak sunuyorum ve halen çözüm getirmediler

post-1-0-25602900-1452163350.pngpost-1-0-66294300-1452163564.png

post-1-0-69682900-1452163337.pngpost-1-0-75995200-1452163340.png

post-1-0-13461500-1452164173.png

tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

benım bılgısayarlarım guncel  ve ben bu sorunu yasıyorum   hanı x skıl guncelleme yoktu  ınsanlara cvp vermeden once arastır  hmen  yalanlıyorsun ınsanları  

Cevaplarımı iyi oku o zaman koxp için bir güncelleme gelmedi diyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Adam hala koxp için değil diyor ya

Kardeş 20-30 kişi koxpla girişlerde sorun var diyor

Koxp için gelmiş olsa ne yazar olmamış olmasa ne yazar

Koxpun güncellenme ihtiyacı varsa benim gözümde koxp için gelmiştir

Ayrıca sanki xSkip güvenlik sistemi koxp ve multilere karşı değil mi (her ne kadar başarısız olsada)

tarihinde dostlarsa tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Adam hala koxp için değil diyor ya

Kardeş 20-30 kişi koxpla girişlerde sorun var diyor

Koxp için gelmiş olsa ne yazar olmamış olmasa ne yazar

Koxpun güncellenme ihtiyacı varsa benim gözümde koxp için gelmiştir

Ayrıca sanki xSkip güvenlik sistemi koxp ve multilere karşı değil mi (her ne kadar başarısız olsada)

Koxp çalışıyor multi için destek yok

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

kardeşim kim ne derse desin dün hiç bir sorun yoktu bu sabah başladı czye girdiğimde bir süre sonra 2-3 belkıde daha fazla saniyelik donmalar oluyor daha sonra düzeliyor veya oyundan atıyor. siteye girdiğimde başkalarındada bu problemın oldugunu gordum demekki bi sorun var

edit: 

bu arada koxp çalışıyor demişsin devilcraft hocam evet koxp çalışıyor ama bir süre sonra oyundan atıyor dediğim gibi

tarihinde Kd1 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

kardeşim kim ne derse desin dün hiç bir sorun yoktu bu sabah başladı czye girdiğimde bir süre sonra 2-3 belkıde daha fazla saniyelik donmalar oluyor daha sonra düzeliyor veya oyundan atıyor. siteye girdiğimde başkalarındada bu problemın oldugunu gordum demekki bi sorun var

edit: 

bu arada koxp çalışıyor demişsin devilcraft hocam evet koxp çalışıyor ama bir süre sonra oyundan atıyor dediğim gibi

7Mgyoa.jpg

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hocam xskip'e güncelleme geldi oyuna giremiyoruz aktay hemen yeni sürüm getirsin diyorsunuz koxp'a da Onlinehile' de xskip'in yapımcılarından birinin attığı yorum.

8D1m5d.png

Kısaca koxpta şuan problem yok engellendiği falan da yok sorunsuz giriş yapıyoruz. Ama olurda koxp ile ilgili bir çalışma yapılırsa ancak xskip güncellemeleri bittikten tamamlandıktan sonra , aktay koxp u güncellemek için çalışma yapabilir diye düşünüyorum. Üstteki yorumu dikkate alırsak , hergün güncelleme mi getirecek koxp a ? :D

tarihinde Derek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...