dostlarsa Oluşturuldu: Ocak 6, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 6, 2016 Açık oyuna bağlanmada sorun yaşıyorum Bağlanınca clienti kapatıyor veya hiç bağlanmıyor Admin ilgilenir misin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dostlarsa Ocak 6, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 6, 2016 gönderildi Güncel Konu hakkında yardım bekliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Ocak 6, 2016 gönderildi Share Ocak 6, 2016 gönderildi Aktay botları Clientlerin içerisine atarak otomatik çaliştir yolu ile oyuna girin. Ayrıyetten multi kullanarak oyuna girip sonradan aktayi bağlamayın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dostlarsa Ocak 6, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 6, 2016 gönderildi E kardeş şuan ronia da aktayın multisi çalışmıyor (diğer sw lerin yarısında olduğu gibi) Multi yardımıda yok dediler :)) Xskip güncellemesi bzm sw lerde aktayın botunun multisini bozdu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Ocak 6, 2016 gönderildi Share Ocak 6, 2016 gönderildi E kardeş şuan ronia da aktayın multisi çalışmıyor (diğer sw lerin yarısında olduğu gibi) Multi yardımıda yok dediler :)) Xskip güncellemesi bzm sw lerde aktayın botunun multisini bozdu bende ronia onlinde oynuyorum bi sıkıntım yok :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dostlarsa Ocak 6, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 6, 2016 gönderildi kaç charla oyundasın ve charları oyuna en son ne zaman soktun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Ocak 6, 2016 gönderildi Share Ocak 6, 2016 gönderildi kaç charla oyundasın ve charları oyuna en son ne zaman soktun 4çar la oyundayım kardeşim bazısı dünden kalma bazısı bugun girdi yani dc yiyen olursa sonradan tekrar soktum yani bi sıkıntı yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dostlarsa Ocak 6, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 6, 2016 gönderildi Peki xskip güncelleme yaptımı sendede Bu arada benim de pc nin birinde dündan kalma charlar var orda dc yiyenleri geri sokabiliyorum ne hikmetse reset atılan bilgisayardan (2 adet var) girilmiyo Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dostlarsa Ocak 6, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 6, 2016 gönderildi Güncel @devilcraft @aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 6, 2016 gönderildi Share Ocak 6, 2016 gönderildi Oyun ve koxplar yönetici olarak çalıştırılsın seçeneğini aktif ederek dene Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dostlarsa Ocak 6, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 6, 2016 gönderildi O seçenek nerde Koxpun giriş ekranında bulamadım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 6, 2016 gönderildi Share Ocak 6, 2016 gönderildi O seçenek nerde Koxpun giriş ekranında bulamadım koxp ve knightonline.exe sağ tıkla özelliklerden uyumluluğa gel görürsün en altta Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dostlarsa Ocak 6, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 6, 2016 gönderildi Oyunu açıyorum koxpu bağlayınca client peneresinin ismi değişiyo kapat hatası veriyor koxpu bağlayınca Erhan666 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dostlarsa Ocak 6, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 6, 2016 gönderildi güncel hala aynı :S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar