Kizilcik65 Oluşturuldu: Ocak 7, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 7, 2016 Arkadaşlar roniada oynuyorum Ne koxpla nede koxpsuz oyuan giremiyorum Şöyle bi sorunum var Mesela starta bastık ya kenarda Xskip kendini güncellemek için başgösteriyor Ordaki Xskip donup kalıyor 4-5 dakika sonrada Failed internet connection download vs. vs. yazıyor Benden kaynaklı bi problem mi yoska oyunla alakalı bi problem mi yardımcı olur musunuz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ata1905 Ocak 7, 2016 gönderildi Share Ocak 7, 2016 gönderildi xskip güncelleme yaptı bütün serverlara yansıdı darkkodada 15 dk fazla koxp la duramıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kizilcik65 Ocak 7, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 7, 2016 gönderildi Ben normal giriyorum koxpsuz Ama xskip güncleleme ekranı donuyor sonrada failed diyor giremeden yani dün dediğin giib girince donup atma sorunu vardı oyun gneelinde ancak şuanki farklı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 7, 2016 gönderildi Share Ocak 7, 2016 gönderildi Arkadaşlar roniada oynuyorum Ne koxpla nede koxpsuz oyuan giremiyorum Şöyle bi sorunum var Mesela starta bastık ya kenarda Xskip kendini güncellemek için başgösteriyor Ordaki Xskip donup kalıyor 4-5 dakika sonrada Failed internet connection download vs. vs. yazıyor Benden kaynaklı bi problem mi yoska oyunla alakalı bi problem mi yardımcı olur musunuz oyunla alakalı bir problem , kendini güncelleyemiyor o yüzden ( güncellemelerin bulunduğu sunucu kapalı yada erişimi kapalı ) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kizilcik65 Ocak 7, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 7, 2016 gönderildi oyunla alakalı bir problem , kendini güncelleyemiyor o yüzden ( güncellemelerin bulunduğu sunucu kapalı yada erişimi kapalı ) Anladım Ama abimin bilgisayarından giriyor benimkisi niye girmiyor bnm pc ile alakalı olabilir mi Beklemek mi gerkeir çözzümü için Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 7, 2016 gönderildi Share Ocak 7, 2016 gönderildi Anladım Ama abimin bilgisayarından giriyor benimkisi niye girmiyor bnm pc ile alakalı olabilir mi Beklemek mi gerkeir çözzümü için o zaman bağlantı kuramıyor o bilgisayar çözüm için nasıl bir yol izleyeceğini bilemiyorum Kizilcik65 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar