_2PaC_ Oluşturuldu: Ocak 9, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 9, 2016 merhaba arkadaslar speedybot kullanıp ben dısında sorun alan varmı aranızda attack yaparken dc sorunu veya hoppala ve visal c++ sorunu alan varmı aranızda zira ben 4 pc dede aynı sorunlarla karsılasıyorumda benden dolayı bişeymi yoksa genel bi olaymı diye merak ettim@aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enes3939 Ocak 10, 2016 gönderildi Share Ocak 10, 2016 gönderildi bn madende kullanıyorum herhangi bi sıkıntı yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
_2PaC_ Ocak 10, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 10, 2016 gönderildi bende madendeyim sıkınıt yok madende girişlerde bazen visual c++ bazen hoppala sorunu veriyorda attack yapınca max 5 dk sonra dc veriyor bi denermisin sende attack yapıpğ 5-10 dk beklermisin dc verecekmi diye Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enes3939 Ocak 10, 2016 gönderildi Share Ocak 10, 2016 gönderildi usta atak yaptığımda dc oluyo bndede genelde ama 5 dkda değil 1 saatı falan buluyo. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
_2PaC_ Ocak 10, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 10, 2016 gönderildi (düzenlendi) usta atak yaptığımda dc oluyo bndede genelde ama 5 dkda değil 1 saatı falan buluyo. valla daha demin gectim yine delosta hop goblinde actım botu 10 dk bile dayanmadı dc verdi o dk dan beri giremiyorum oyuna start diyince hoppalaaa diye oyundan atıyor bıktım valla bu hatalardan @aktay28 efendide 4 gundur siteye gireyimde bota bi ayar cekeyim demiyor paramızla rezil oluyoruz resmen Ocak 10, 2016 tarihinde _2PaC_ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar