powermax Oluşturuldu: Ocak 11, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 11, 2016 arkadaşlar öncelikle 6 yıllık notebook kullanıcısıyım acer aspire 5739 g intel core 2 duo t6600 2.2 ghz 4 gb ram 1 gb gt 240m 64 bit ekran kartı Laptop özellikleri bunlar şimdi sorunum 3 client açınca işlemci %90 bazen %100 tavan atıyor nette dolaşamıyorum 6 yıllık kullanımdan sonra yeni masa üstü toplamaya karar verdim monitör hariç sistem kurmak istiyorum vatan computer alcam araştırmalarım devam ediyor size de danışmak istedim ekran kartına fazla önem vermiyorum anakart işlemci Ram Dr3,dr4 mhz vs. ayrıntılı yazarsanız sevinirm bütçem 2.000 TL civarında istediğim 3 , 4 client açayım altta nette dolaşıyım olmadı dota atayım cpu % 60 70 dolansın okuyup cevap veren arkadaşlara şimdiden teşşekkurler... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 12, 2016 gönderildi Share Ocak 12, 2016 gönderildi http://devilcrafty.net/topic/4615-client-cpu-kullanimini-azaltma/ normalde o kadar cpu kasması olmaz fakat kullandığın bilgisayarda iyi sayılmaz ^^ sadece kasa istiyorsan sana vatan computer üzerinden toplarım, ekran kartına önem vermemek diye bir şey yok bu arada :/ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
powermax Ocak 12, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 12, 2016 gönderildi http://devilcrafty.net/topic/4615-client-cpu-kullanimini-azaltma/ normalde o kadar cpu kasması olmaz fakat kullandığın bilgisayarda iyi sayılmaz ^^ sadece kasa istiyorsan sana vatan computer üzerinden toplarım, ekran kartına önem vermemek diye bir şey yok bu arada :/ yardımcı olursan sevinirim 3 , 4 ,5 nesil alacağım anakartın ramleri mhz olarak tam görmesi uyumlu olması dr3, dr4 amd (6 çekirdek) intel (4 çekirdek) -- asus msi kafam karıştı hafta sonu alacağım 2 aylık bir boşluğum var izindeyim değerlendirmek istiyorum sitenizdeki botu satın almıştım stabil çalışacak bir sistem vatandan toplarsanız bana çok sevinirm (vatanın kendi topladığı sistemler çok saçma ) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar