Timci Oluşturuldu: Ocak 14, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 14, 2016 TBL Çalışmıyor? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Nizarss Ocak 14, 2016 gönderildi Share Ocak 14, 2016 gönderildi fixlendi çünki :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
muan Ocak 15, 2016 gönderildi Share Ocak 15, 2016 gönderildi ücret verip alıyoruz botu sonuç olarak bi açıklama yapmaya zahmet ederler heralde Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Ocak 15, 2016 gönderildi Share Ocak 15, 2016 gönderildi bot çalışıyor kardeşim tbl çalışmasada olur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Timci Ocak 15, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 15, 2016 gönderildi PK'da koxp kullancak değiliz, o yüzden tbl lazım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Derek Ocak 15, 2016 gönderildi Share Ocak 15, 2016 gönderildi Umarım bir sonraki güncellemede çalışma yapılır :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
muan Ocak 15, 2016 gönderildi Share Ocak 15, 2016 gönderildi koxp şuan bende çalışmıyor sadece multi olarak kullana biliyorum ne kutu topluyor nede saldırı yapıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
agzorest Ocak 15, 2016 gönderildi Share Ocak 15, 2016 gönderildi Merhaba, xSkip bot attach error : 8 hatası veriyor. Bugüne kadar hiç bir sıkıntı yoktu. Şu an bu hata ile karşılaşıyorum. Giriş yapıyorum oyunu açtıktan sonra hata veriyor. Zaten botun son günlerinde böyle bir hatayla karşılaşmak oldukça üzücü. Halbuki botu 15 gün daha uzatmak aklımda varken... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar