Jump to content
  • Kaydol

HATA SOACH

polat590
 Share

Önerilen Mesajlar

3 4 saat once aldıgım 1299 soach koxp hata verıyor bianko'da ilgilenırmısınız para verdik hizmet alamıyoruz lütfen sizin gibi kalite bi firma bu kadar basit şeyleri çözmesını beklıyorum 5 6 gun once alıp hala guncelleme beklıyen arkadaşlar var bende yenı aldım yazınları yenı okuduk burda haram yemeye gerek oldugunu dusunmuyorm lütfen biran once ılgıenınkı bızım paramız çar çur olmasın senınde parana haram karısmıs olmasın sonucta hızmete para verıyoruz hızmet olmadıktan sonra benıım para vermemede gerek yok dıye dusunuyorm saygılar selamlar iyi geceler en kısa surede guncellemenın gelmsını beklıyor ve kullanılmıyan gunlerınde tekrar ılave edilmesi gayet hoş olur  !!!!

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

yaw kardesm neyın haramı ne dıyosun. ben oyundayım hata falan yok . guncellemede gelmek uzere skype dan sordum. az kaldı sabredın. okadar kolaysa kendınız yapın. adam kac zamandır burda satıs yapıyor. sabırlı olun azcık . devilcraft işini bilen ve musterısıne saygılı adamdır. ilgilenıcek. guncelleme gelecegını zaten soyluyor sureklı

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

yaw kardesm neyın haramı ne dıyosun. ben oyundayım hata falan yok . guncellemede gelmek uzere skype dan sordum. az kaldı sabredın. okadar kolaysa kendınız yapın. adam kac zamandır burda satıs yapıyor. sabırlı olun azcık . devilcraft işini bilen ve musterısıne saygılı adamdır. ilgilenıcek. guncelleme gelecegını zaten soyluyor sureklı

aynen bendede çalışıyor sw açıldıgından beri dc bile olmadım devil emekçidir öyle şeyler yapmaz bu tutumun yanlış olmuş bu insanları tanımıyosun devil & aktay bu adamlardan zarar gelmez neler gördük neler beleş tblleri parayla satan veletlere kadar gördük ama bu adamlar emeginin karşılıgını veriyor bunca zamandır herkez güzel güzel kullanıyo bi sorun olmuyo ama en ufak bi sorunda o kadar emegin karşılıgını silip atmak yanlış olur bekleyin adam güncelliycektir zaten

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Otomatik Mesajdır.

Bu konu yanlış yere veya forum kurallarına uygunsuz şekilde açıldığı için [url='http://devilcrafty.net/index.php?showforum=18']Sorunlarınız ve İstekleriniz[/url] bölümünden "[url='http://devilcrafty.net/index.php?showforum=7']Çöp Kutusu[/url]". bölümüne taşınmıştır.
Konu ile alakasız yerlere konu açmayınız, devamında konular onaylanmayabilir.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...