Jump to content
  • Kaydol

[19xx Serverlar] xSkip'in Eklediği Screenshot özelliği hk. [Önemli]

alparslan5
 Share

Önerilen Mesajlar

Herkese merhabalar, geçen günlerde xskip güncellemesiyle gelen oyun içi görüntü yakalama sistemi getirildi.

Ve bugün oynadığım serverda bir kişinin adminin ss alması sonucunda ban yediğini gördüm.

Forumda paylaşılan ss:  p r n t s c r . c o m / 9 q m j w 8

Her ne kadar bu sisteme adminler ksc mantığıyle çalışır (sadece oyun resmini çeker vs.) deselerde bu tarz 1-2 yakalanmış ss daha gördüm.

Bu konuda neler yapabiliriz kendimizi nasıl koruyabiliriz, bota yeni bir güncelleme getirilip screenshot almayı engelleyici vs. birşeyler eklenebilir mi acaba?

Bu yeni sistem gözümü korkutmadı değil adamlar sadece oyun içi deselerde maşallah herşeyi görebiliyorlar.

Bu konuda eğer bir şeyler yapabilirseniz ve bizi bundan haberdar edebilirseniz çok memnun kalırım.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Açıklamak istediğim şey, eğer botu üstte yaparsak zaten ksc'ye her türlü çıkıyor fakat bu adamların sistemi knight online'ı alt tab'a alıp masaüstüne geçsek bile yine de bütün ekranı çekiyor. Yani eğer bottan knight online gizle diyip alt tabta gezinirken ss alırlarsa. Aynı resimdeki gibi görev çubuğunu, saatin ordaki simgeyi vs. görebiliyorlar. Eğer birşeyler yapılsa sadece knight online'ı çekebilseler hiç birşeyi yakalayamıyacaklar. Bunu anlatmak istemiştim

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Simgeleri kalıcı olarak gizlemek için görev çubuğuna sağ tıklayıp özelliklere tıklasın sonrasında özelleştir butonuna tıklasınlar simgeler için bildirimlerini düzenlesinler

post-1-0-14161600-1452916231.png

post-1-0-97487600-1452916148_thumb.png

tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Simgeleri kalıcı olarak gizlemek için görev çubuğuna sağ tıklayıp özelliklere tıklasın sonrasında özelleştir butonuna tıklasınlar simgeler için bildirimlerini düzenlesinler

post-1-0-14161600-1452916231.png
post-1-0-97487600-1452916148_thumb.png

Ya sorma bu sonradan aklıma geldi kardeşim.
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...